PROCURIO SNIMAK ANĐELOVOG TAJNOG RAZGOVORA SA MAJKOM: Ranković poželeo da propadne u zemlju, molio je da se ZAUSTAVI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj razgovor Anđela Rankovića sa majkom promenio je njegovu vezu.

PROCURIO SNIMAK ANĐELOVOG TAJNOG RAZGOVORA SA MAJKOM: Ranković poželeo da propadne u zemlju, molio je da se ZAUSTAVI!

Foto: instagram.com/printscreen

Pevačica i bivša zadrugarka Teodora Džehverović se proslavila u prvoj sezoni popularnog rijalitija, ali je bila tema u skoro svakoj sezoni "Zadruge" i "Elite". U "Eliti 7" se često pominjala tokom svađa Anite Stanojlović i Anđela Rankovića, koji su jednom prilikom čak i raskinuli zbog nje. Teodora je konačno progovorila o ovome, ali i Anđelovim svađama sa njenom majkom Gordanom Džehverović.

Iako si davno izašla iz rijaliti priča, i dalje se spominje tvoje ime. Tako je među vestima bilo i da su Anita i Anđelo, tvoj bivši dečko, raskinuli zbog tebe. Kako to komentarišeš?

- Meni je krivo ako sam uopšte bila razlog bilo čijeg razlaza. Ne mešam se ni u čije veze, pogotovo ne bivših momaka. Za mene je to završena priča onog momenta kad smo raskinuli, a od tada ima baš dosta godina, tako da nema potrebe da njih i njihovu vezu komentarišem - rekla je Teodora za Kurir.

Podsećanja radi, Teodora i Anđelo su dugo nakon izlaska iz rijalitija svoju vezu skrivali, jer njegova majka nije podržavala snajku, a pažnju na to mu je skrenula i prilikom njene posete, kada ga je nazvala "Anđelo Džehverović", baš kao što su to tada činili i mnogi gledaoci Zadruge.

 

 

Baš zbog ovakvog stava Anđelove majke, mnogi se pitaju kako ona sada reaguje i komentariše njegovu novu izabranicu, Anitu, koja ima burniju prošlost i ne toliko lepu reputaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading