ELITARI SVE PARE SPISKALI NA PLASTIČARA: Krenuli u bitku za "Elitu 8" i "Farmu 8" - za ove učesnike je TAKMIČENJE VEĆ POČELO (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To što rade dok privremeno borave napolju isplatiće im se kao investicija za narednu sezonu rijalitija.

ELITARI SVE PARE SPISKALI NA PLASTIČARA: Krenuli u bitku za "Elitu 8" i "Farmu 8" - za ove učesnike je TAKMIČENJE VEĆ POČELO (FOTO)

Foto: Shutterstock, Printscreen

Mnogi učesnici "Elite" koji su pred kamerama proveli punih deset meseci prvo što su uradili po izlasku u stvaran svet jeste to da su otrčali kod plastičara.

Republika

Foto: Republika

Anita Stanojlović nakon svih intervencija neprepoznatljiva

Naime, među prvima je sama pobednica ove sezone popularnog rijalitija Anita Stanojlović brže-bolje otišla na remont, što je fanovima rijalitija bilo čudno s obzirom na to da je tek zakoračila u dvadesete. Ipak, ona je rešila da koriguje maltene sve na svome licu, pa je krenula od uvećanja usana hijaluronom da bi stigla i do botoksa u predelu čela.

Ovi estetski zahvati postali su popularni među javnim ličnostima, ali i širom sveta jer pružaju mogućnost postizanja harmoničnog i svežeg izgleda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Portal Republika pratio je ovaj događaj i zabeležio detalje tretmana koji je Anita prošla.

Međutim, ona se tu nije zaustavila, već je nakon toga išla i da radi obrve, kao i nadogradnju.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Tomić Matora se doterala prirodnim putem

 Posle kompletnog remonta mnogi su primetili da je bivša supruga Jovane Tomić dovela sebe do neprepoznatljivosti, dok je Matora na zdrav način uspela da se reši viška kilograma i iskleše svoje telo poput gladijatora, zahvaljujući svom treneru Stanislavu Krofaku, ali i njenoj snažnoj volji. 

Par Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša takođe su uhvaćeni na jednom mestu za korekcije.

Republika

Foto: Instagram.com

Nenad Aleksić Ša zagolicao maštu posetom estetskog hirurga

Naime, reper je posetio plastičnog hirurga i time zagolicao maštu brojnih fanova, koji jedva čekaju da saznaju šta je Ša rešio da menja na sebi i da li je došao zbog sebe ili Mione Jovanović, koja nosi etiketu prirodne lepotice.

Još jedan par iz "Elite" Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica potražili su pomoć stručnjaka u spoljnom svetu, zbog različitih intervencija.

Kako je Republika već objavila, Bebica je nedavno posetio plastičnog hirurga, kako bi osvežio svoje lice, ali to nije sve što je uradio na sebi. On se podvrgao i lipolizi jer je odlučio da na ovaj način skine višak masnih naslaga, koje je dobio u proteklom periodu.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

I Nenad Macanović Bebica se prepustio plastičaru

Njegova nežnija polovina Teodora Delić se kao i većina žena usmerila na lice odnosno na usne, obrve i sitne bore koje je popunila botoksom.

Drugoplasirana učesnica "Elite" Aneli Ahmić čim se vratila u svoje Sarajevo podvrgla se estetskim tretmanima, tvrdeći da joj su joj se stres i sve što je doživela tokom turbulentnog odnosa sa Marakom Janjuševićem Janjušem odrazili i na lepotu.

Republika

Foto: printskrin instagram

Plastičar leči i ranjenu dušu u slučaju Aneli Ahmić

Ona se oglasila iz jednog salona i poručila da joj botoks dođe umesto terapije.

Najdalje je otišla Slađana Lazić zvana Poršelina koja je kod plastičara otišla sa fotografijom Ane Korać, čijoj se lepoti divi, zahtevajući da joj se promeni lični opis po uzoru na ovu lepoticu. Naša ekipa našla se na licu mesta i u ovom slučaju, te propratila kako je ceo proces protekao.

Interesantno je da Maja Marinković, koja se diči svojim plastičnim operacijam, nije odmah pohrlila da se doradi, očito zadovoljna dosadašnjim učinkom.

Iako su je tokom rijalitija prozivali zbog silikona u zadnjici koji deluju kao da su se izdeformisali, ona se na jednom od javnih događaja na kome se pojavila po izlasku iz "Elite" pohvalila da je sve na svome mestu. Ipak, znajući Maju, neće dugo proći a da ona ponovo ne čačne nešto na sebi, tek da osveži izgled, kojim je, reklo bi se, konačno u potpunosti zadovoljna, jer već izvesno vreme puca od samopouzdanja.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maja Marinković je to već sve davnih dana obavila 

Bilo kako bilo, ako ovako nastave bivši Elitari će sve pare koje su zaradili u rijalitiju spiskati na plastičara. Mada, ako se na to gleda dugoročno, može da se posmatra i kao dobra investicija, ako su rešili da se doteraju za narednu sezonu "Elite 8" ili "Farme 8", koje će, prema svim dosadašnjim najavama, biti bombastične, pa će samim tim i konkurencija biti najjača do sada. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading