POLICIJI ĆE BITI DOSTAVLJENI ZASTRAŠUJUĆI SNIMCI NENADA ALEKSIĆA ŠA: Obelodanjeni dokazi za SUD, reperu se loše piše!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenadu Aleksiću Ša stiže tužba.

POLICIJI ĆE BITI DOSTAVLJENI ZASTRAŠUJUĆI SNIMCI NENADA ALEKSIĆA ŠA: Obelodanjeni dokazi za SUD, reperu se loše piše!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nenad Aleksić Ša

U sinoćnom izdanju emisije "Narod pita", Uroš Stanić je otkrio nove detalje o svom odnosu sa bivšim cimerom Nenadom Aleksićem Ša. Uroš je istakao da nije tužen od strane Nenada, ali da je planira tužiti zbog niza uvreda koje je dobila njegova majka. Uz to, Uroš je izneo svoje oštre komentare o Nenadu, nazivajući ga klošarom, pacovom i hodajućim zlom. Ova izjava definitivno baca novo svetlo na njihov odnos i otkriva duboke nesuglasice između njih.

- Nije me tužio, ali ja ću njega. Drago mi je da će ga mama tužiti zbog niza uvreda koja je dobila od njega. Ne zna da se zaustavi, nije ga sramota. On nije velika zvezda, imao je par prolaznih hitova. Svi mu se smeju i šokirani su njihovi postupci. Voleo bih da ga vidim u studiju i da ga zgazim, jer treba da se vrati u mišju rupu. Ja sam za njega doktor nauka, on je klošar i pacov. On je hodajuće zlo - rekao je Uroš.

Nakon što je otkrio da će tužiti Ša za sve što mu je priredio u rijalitiju, Uroš je krenuo da objavljuje snimke nasilja nad njim od strane repera, za koje je uvek bio kažnjen od strane produkcije, ali Stanić je sada rešio da ode korak dalje i zaustavi ovo Nenadovo maltretiranje, koje se, kako on kaže nastavlja kroz medije.

Mnogi su mu pružili podršku u ovome, dok su pojedini smatrali da Uroš preteruje i samo skreće pažnju na sebe. U svakom slučaju, Stanić je obelodanio snimke, u kojima Ša nasrće na njega, gađa ga, psuje i vređa, a svi čekaju Aleksićev odgovor na ovo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

26.07.2024 06:00

FUJ ZA GLUPERDU I PROMAŠENOG ČOVEKA..ON JE ZLO U SVAKOM SLUČAJU...NA ŽALOST...