DRAMA PRED POČETAK EMISIJE "NAROD PITA!" Jelena i Rajačić na korak do pomirenja, Ivanu će se SLOŠITI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeleni i Urošu stiglo iznenađenje.

DRAMA PRED POČETAK EMISIJE "NAROD PITA!" Jelena i Rajačić na korak do pomirenja, Ivanu će se SLOŠITI!

Foto: ATAImages

Večeras će u Pinkovoj zgradi na Dedinju biti posebno burno. Naime, kako je produkcija "Elite 7" otkrila, u emisiju "Narod pita" stižu Ivan Marinković i bivši ljubavnik njegove supruge Jelene MarinkovićUroš Rajačić, sa kojim ga je ona prevarila pred kamerama.

Svoju aferu krili su mesecima, a onda se pred kraj rijalitija sve obelodanilo. Marinković isprva nije verovao u svedočenja cimera iz Bele kuće da mu je žena neverna, međutim kada je i sam video dokaze i Uroš mu u lice rekao šta mu je krišom, iza leđa, radio sa ženom, doživeo je emotivni brodolom.

Rajačić je stigao u zgradu Pinka, gde ga je sačekalo neviđeno iznenađenje od Jelenine i njegove podrške. Pored medvedića, tompusa, pića i slatkiša, stigla je i emotivna poruka od njegove podrške.

Republika

Foto: Photo: L.L./ATAImages

Uroš Rajačić

 

Naime, oni su mu u poruci pružili punu podršku u njegovom odnosu sa Jelenom, koji je i dalje nedefinisan, s obzirom da ni jedno, a ni drugo, nisu jasno precizirali prirodu njihovog odnosa.

- Dragi naš Uroše, budi dostojanstven kao i do sada, šmeker samo onako kako ti znaš. Emocijama niko nikad ne može da se odupre, loše ljude ostavite iza vas neka laju (traže kadar), a vi korak po korak, ruka u ruci. hrabro, koračajte ka najlepšem osećaju na svetu, a to je ljubav. Čuvaj nam onu jaku ženu uz sebe i ne može vam niko ništa kad je njen lav uz nju - glasila je čestitka, kako prenosi Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading