JANJUŠ NAŠAO ZAMENU ZA ANELI! Starleta pala u ZABORAV, bivši košakraš uhvaćen na DELU sa zgodnom DOKTORKOM! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako li će Aneli reagovati na ovo?!

JANJUŠ NAŠAO ZAMENU ZA ANELI! Starleta pala u ZABORAV, bivši košakraš uhvaćen na DELU sa zgodnom DOKTORKOM! (FOTO)

Foto: ATAImages

Bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš, poznata rijaliti zvezda šou-programa "Elita 7", nedavno je okončao svoju vezu sa Aneli Ahmić. Njih dvoje su se složili da u spoljnom svetu nisu uspeli da pronađu mir i harmoniju, zbog čega su odlučili da krenu različitim putevima. Ovim raskidom, Janjuš je ponovo postao slobodan i sada ima priliku da se posveti novim avanturama i interesovanjima.

Upravo povodom toga, Janjušević je izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama kada je putem Instagrama podelio fotografije na kojima pozira u ordinaciji sa prelepom doktorkom. U opisu fotografije, Janjuš je naglasio:

 

 

- Nije što je moja (mogla biti), ali je najbolja. P.S. Nije reklama, drugarski - naveo je superfinalista "Elite", usput dodajući tri emodžija crvenog srca. 

Ovaj opis je izazvao različite reakcije među njegovim pratiocima. Mnogi su se pitali da li između njih postoji nešto više od prijateljstva. Iako je Janjuš jasno naveo da nije u pitanju reklama i da su samo drugari, ostaje otvoreno pitanje da li su njegovi osećaji prema njoj možda dublji.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marko Janjušević Janjuš ostao sam nakon Elite 7

Pored toga, Janjuš je iskoristio ovu priliku da pokaže da se dobro oseća nakon raskida i da je spreman za nove izazove u svom životu. Njegovi pratioci su sa nestrpljenjem pratili svaki njegov korak, a ovaj potez je dodatno zaintrigirao javnost. Da li će se nešto više razviti iz ovog prijateljstva, ostaje da vidimo u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading