ŠA SAZNAO ISTINU O MIONI I STANISLAVU: Sve se KRILO u njenom telefonu, evo šta se desilo u stanu u Zemunu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika otkriva šta se dešava u stanu Nenada Aleksića Ša!

ŠA SAZNAO ISTINU O MIONI I STANISLAVU: Sve se KRILO u njenom telefonu, evo šta se desilo u stanu u Zemunu!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

Bivši takmičar ,,Elite" i reper Nenad Aleksić Ša, kako saznajemo, saznao je kompletnu istinu koja se krila u telefonu njegove devojke Mione Jovanović. Naime, izvor blizak Nenadu i Mionu ispričao nam je šta se dešava u reperovom stanu u Zemunu. 

Kako priča dobroobavešteni izvor, Ša je tražio Mioni telefon, ona mu je dala, te se on uverio u mnoge stvari o kojima su pričali dok su boravili u rijalitiju. 

Foto: ST/ D. KADIĆ

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

- Ma, nema tu mesta drami, njih dvoje stvari super funkcionišu, normalno je da tu bude trzavica, ali brzo se sve to reši. Kakav god problem da su dobili, njih dvoje reše odmah, rasprave šta imaju. Uzeo je njen telefon, ušao u galeriju, poruke, jedino u šta nije ulazio, to je taj čet koji Miona čuva skriven, sa najboljom drugaricom, ali on zna koje ta drugarica, tako da nije pravio problem oko nje, poštuje Mioninu želju da u taj čet ne ulazi i to je to - priča izvor za Republiku i nastavlja:

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović na žurki Elite

 

- Video je i slike sa Stanislavom, jer normalno da su bile tu, budući da nije imala pristup telefonu, ali to je sve rešeno. Miona je njemu pokazala sve ono što mu je pričala tokom rijalitija, što nije mogla pred kamerama, vezano za odnos sa Stanislavom i to je to. Ne znam zašto ih ljudi konstantno napadaju, kad oni nemaju trzavica, stvarno se trude da jedno drugom učine sve, jer su, što se kaže, na slobodi i nemaju presiju, mogu da van kamera sve reše - završava izvor za Republiku. 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading