ISTINA O NAMEŠTENIM POZIVIMA U EMISIJI "NAROD PITA": Asmin RASKRINKAO celu matricu, ONA stoji iza svega!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić se oglasio hitno na Instagramu!

ISTINA O NAMEŠTENIM POZIVIMA U EMISIJI "NAROD PITA": Asmin RASKRINKAO celu matricu, ONA stoji iza svega!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon celodnevne drame koju je izazvao Asmin Durdžić, dolaskom u Srbiju, rešio je da se oglasi. Naime, Asmin je na Instagram profilu objavio stori u kom je objasnio da nije napao Lepog Miću, iako mu je bio ispred porodičnog doma.

Durdžić se nadovezao i na temu čuvene grofice, te je izneo tvrdnje da ona nagovara ,,lažne komšinice" da se javljaju u emisiju ,,Narod pita", da ga blate. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Asmin Durdžić

 

- Ja nisam pretio ni Mići, ni ženama, samo sam hteo da mi mIća sve u oči kaže, a to sa ženom sa njom sam razgovarao jako normalno i dokazalo se da iz apoziva stoji lažna komšinica koja je drugarica od grofice! To je moje pravo i uvek ću istinu dokazivati! To što grofica nagovara žene da lažu i zovu, nije moj problem - napisao je Asmin na Instagram storiju.

Tim povodom su sada počeli da se oglašavaju bivši zadrugari, među kojima je i starleta Sanja Grujić. Naime, Sanja je na Instagram profilu žestoko oplela po Asminu, tražeći da se protera iz Srbije, zbog bahatog i nasilničkog ponašanja predma državljanu Srbije, odnosno Lepom Mići. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Asmin Durdžić

 

- Ma, 'alo Srbijo, šta je ovo, da nam neka uvozna roba ovako mafija po našoj državi i maltretira naše sugrađane!!! Zar nije dosta jedan Hajrizi ili će da ih bude još - bila je besna Sanja, te je označila i MUP Srbije. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dušanka

27.07.2024 05:42

ASMINE...SVAKA TI ČAST...RASKRINKAJ GLUPOG I MATOROG MIĆU...PREGAZILO GA JE VREME...ALI NA ŽALOST I SVOJU PORODICU JE PROMAŠIO...I ISPUSTIO...U SVAKOM POGLEDU...PARE NE REŠAVAJU S...V...E...ĆERKA MU JE NA POGREŠNOM PUTU, PO NJEMU...NJEGOVA MRŽNJA PREMA MAJI I PREMA MATOROJ...ZLOU SVAKOM POGLEDU...ALI NE SHVATA DA ON NIJE NORMALAN...ŽALOSNO...

Snezana

27.07.2024 10:59

Glupa i nepromisljena Sanja Grujic. Kako moze tako ozbiljnu, tuznu zivotnu tragediju uporedjivati sa rijaliti budaletinama Lepim Micom i Asminom. Glupaca! Kako ne razmisli, ima li ona mozak? Sram je bilo! Glupaca obucna!