IVAN MARINKOVIĆ POTRAŽIO POMOĆ: Otkrivena LOKACIJA na kojoj se sada nalazi, OVO će ga izlečiti!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković rešio da pronađe mir i spokoj!

IVAN MARINKOVIĆ POTRAŽIO POMOĆ: Otkrivena LOKACIJA na kojoj se sada nalazi, OVO će ga izlečiti!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivši učesnik rijaliti programa "Elite" Ivan Marinković, nakon ljubavnog brodoloma sa bivšom suprugom Jelenom Ilić Marinković, odlučio je da potraži utehu i mir kroz molitvu i veru u Boga. Danas je posetio manastir Tavna, gde je pronašao duhovni mir uz molitvu.

Nakon javnog raskida sa bivšom suprugom, Ivan Marinković nije krio teškoće koje je prolazio. Medijski pritisak i emotivna borba doveli su ga do odluke da potraži unutrašnji mir na drugačiji način.

Manastir Tavna, smešten u prelepom prirodnom okruženju, postao je oaza duhovnog mira za Ivana Marinkovića. Uz prisustvo monaha i zvuke crkvenih zvona, Ivan je pronašao utehu u molitvi i tišini manastirskog dvorišta.


Verujući da mu vera može pomoći da prevaziđe teške trenutke, Ivan se posvetio molitvi i introspekciji. Manastir Tavna pružio mu je priliku da se udalji od svakodnevnog stresa i pronađe smirenost u duhovnom okruženju.

Ivan Marinković izjavio je da je poseta manastiru Tavna za njega predstavljala prekretnicu u životu te da planira da se posveti duhovnom razvoju i pronalaženju unutrašnjeg mira kroz molitvu i veru.

Iako je ova nova životna filozofija iznenadila mnoge, Ivan Marinković je dobio veliku podršku svojih fanova koji su mu pružili reči ohrabrenja i podrške u ovom novom poglavlju njegovog života.

Ivan Marinković je odlučio da svoj život okrene ka duhovnosti i veri, a poseta manastiru Tavna predstavlja prvi korak na tom putu. Ostaje da vidimo kako će se njegov životni put dalje odvijati pod snažnim uticajem vere i molitve.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mož misliti

28.07.2024 17:11

Aj zamisli biti FAN ovog bezveznjaka. Koliliki šupljoglavac moraš da budeš za tako nešto.