PRVO OGLAŠAVANJE PRED SUOČAVANJE! Miona spremna da sasvim raskrinka Krofaka - OVO JE ČUVALA ZA KRAJ!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večerašnja emisija se ne propušta!

PRVO OGLAŠAVANJE PRED SUOČAVANJE! Miona spremna da sasvim raskrinka Krofaka - OVO JE ČUVALA ZA KRAJ!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, printscreen/RTV Pink

Večerašnja emisija "Narod pita" na obećava da će biti uzbudljiva i puna napetih trenutaka, posebno zbog prisustva bivšeg ljubavnog para Mione Jovanović i Stanislava Krofaka. Njihov odnos je oduvek intrigirao javnost, naročito nakon što se MMA borac iz Hrvatske uselio na imanje u Šimanovcima nakon što je Miona započela vezu sa reperom Nenadom Aleksićem Ša.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja I Stanislav

Iako je već prethodne večeri bio u društvu svoje bivše partnerke Maje Marinković, Krofak će večeras ponovo otvoriti dušu i podeliti svoje iskustvo života pre i nakon života na imanju u Šimanovcima. Javnost je dugo bila znatiželjna da sazna kako se Stanislav snalazio u toj neobičnoj situaciji, te će ova tema sigurno privući pažnju gledalaca.

Putem društvene mreže Instagram, nakon dogovora oko učešća, oglasila se i Miona Jovanović, podelivši snimak sa Nenadom Aleksićem, a zatim i potvrdila svoje gostovanje u večerašnjoj emisiji. Deluje da je spremna da iznese mnoge istine, čak i one koje je do sada čuvala za sebe tokom svog desetomesečnog boravka u rijalitiju.

Foto: Instagram.com/miona_jovanovic

Miona I Ša

Očekuje se da će večerašnja emisija biti ispunjena emotivnim trenucima, konfliktima i možda čak otkrićima koja će šokirati javnost. Pitanja o njihovom odnosu, životu na imanju i budućim planovima sigurno će biti tema razgovora koja će intrigirati gledaoce.

Večerašnja emisija "Narod pita" obećava da će biti nezaboravna i da će pružiti uvid u živote Mione Jovanović i Stanislava Krofaka kao nikada do sada. Gledaoci se već sada pripremaju za veče puno uzbuđenja i neočekivanih obrta, jer je ova emisija definitivno jedna od onih koje se ne propuštaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading