LICE JOJ SE IZOBLIČILO, VIDLJIV I PODLIV?! Aneli završila na privatnoj klinici, pa odlučila da se doradi - EVO ŠTA JE URADILA NA SEBI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo izdanje za novo životno poglavlje!

LICE JOJ SE IZOBLIČILO, VIDLJIV I PODLIV?! Aneli završila na privatnoj klinici, pa odlučila da se doradi - EVO ŠTA JE URADILA NA SEBI!

Foto: Printscreen/Pink TV, Printscreen/Youtube

Bivša rijaliti učesnica Aneli Ahmić je definitivno uspela da privuče pažnju javnosti svojim turbulentnim ljubavnim životom, posebno vezom sa Markom Janjuševićem Janjušem. Nakon osvajanja drugog mesta u "Eliti", Aneli je odlučila da se fokusira na svoju ćerku Noru, koju nije videla čak 10 meseci zbog rijaliti obaveza.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janjuš

Iako je odlučila da se posveti majčinstvu, Aneli nije zanemarila ni svoj fizički izgled i lični razvoj. Poput mnogih drugih rijaliti učesnica, odlučila je da poseti kliniku za estetske tretmane kako bi osvežila svoj izgled i poboljšala samopouzdanje. Međutim, ponovo su mnogi komentarisali da je to sve uspela na temelju Janjuševog imena.

Podsećamo, i ranije je Aneli bila osuđivana da koristi Janjuša, ali nije mnogo hajala za to. Naime, ona se jednom prilikom u Belu kuću vratila skockana od glave do pete, pa otkrila svima da je samo želela frizera i manikir, dok je Janjuš bio na trećem mestu.

Foto: Amig show

Aneli

- Mislila sam da ću ostati duže, bilo mi je lepo, jela sam i pila, Veliki šef mi je omogućio da se sredim, to mi je jako bitno. Želela sam taj zadatak, nisam mogla da propustim priliku da sredim frizuru, uradim manikir - priznala je Aneli tada u emisiji "Gledanje snimaka".

Danas je Aneli ponosno podelila svoj novi izgled na društvenoj mreži Instagram, ističući rezultate koje je postigla zahvaljujući zahtevnim tretmanima koje je prošla. Njen novi izgled lica je izazvao veliku pažnju i komentare među njenim pratiocima, koji su bili oduševljeni njenom transformacijom. Aneli sada izgleda potpuno drugačije, a mnogi su se zapitali kakvi su to tamniji delovi fotografije i da li su posledica tretmana.

Foto: instagram/Printscreen/aneli_hancy

Aneli

Ova promena u Anelinom životu pokazuje koliko je modernim mamama važno da pronađu ravnotežu između porodičnih obaveza i ličnog zadovoljstva. Njena odluka da se posveti svojoj ćerki, ali i da brine o sebi i svom izgledu, pokazuje da je sposobna da balansira između različitih aspekata svog života.

Trend estetske hirurgije zahvatio je čitavu planetu, a po broju zahvata svakako prednjače starlete od kojih društvo na neki način zahteva zamišljene idealne proporcije, a pitanje je da li če učesnice rijalitija imati i za koru hleba nakon što isprate sve novonastale trendove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
dušanka

28.07.2024 05:32

ANELLI JE FOLIRANT I ZLO...U SVAKOM POGLEDU JE ZLO...UZELA JE PARE KAO I OVI PROMAŠENI...NA ŽALOST PREVARILI SU NAROD...