MIONI ODUZETI KLJUČEVI OD PORODIČNOG DOMA: Majka NE ŽELI da čuje za nju, otac joj uputio ŽESTOKE REČI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović priznala je veliku porodičnu tajnu!

MIONI ODUZETI KLJUČEVI OD PORODIČNOG DOMA: Majka NE ŽELI da čuje za nju, otac joj uputio ŽESTOKE REČI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U večerašnjem izdanju emisije ,,Narod pita" voditelj Darko Tanasijević ugostio je bivši ljubavni par Mionu Jovanović i Stanislava Krofaka. Poznato je da je Miona prevarila Stanislava tokom ,,Elite 7" sa Nenadom Aleksićem Ša, a večeras prvi put oči u oči su odlučili da progovore o svemu što se dešavalo.

Miona je u emisiji prvi put priznala da nema ključ od porodične kuće, što je sve iznenadilo.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović u emisiji Narod pita

 

 

Poznato je da je Miona u svađi sa majkom, zbog veze sa Nenadom, a ona je sada progovorila o svemu. 

- Muška strane porodice da, brat i tata, ženska, Nastić strana ne. Nemam ključ, oni su uvek kod kuće. Uvek je neko tu, naravno, mogu da odem kad god želim kod kuće da budem - rekla je Miona, pa nastavila:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović u emisiji Narod pita

 

- Tata me je zvao, pitao me kako sam, čestitala sam mu rođendan, tako da eto... Mami sam išla na tortu, čestitala sam rođendan, tako da eto, sve je okej, sa bratom se čujem, njega ispitam šta se dešava sa mojima, korektna je situacija, ništa se o meni ne priča spektakularno, nego ovako, da li ima nešto novo, tako da neka bude za sada tako. Da sam ja roditelj, ni ja ne bih bila za taj odnos, ali opet, te godine, to je samo broj. Ovde se ne vidi tolika razlika, ja sam zrelija, on je malo u glavi Petar Pan, što je i sam govorio, nekako sve lepo, uklapamo se, smatram da će oni vremenom sve to promeniti. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading