MIONA GRČEVITO BRANI KROFAKOVU BIVŠU ŽENU: Istina koju je napolju saznala o njemu ju je SABLAZNILA! Na kraju je UPETLJALA u sve Vanju Ignjatović i Taru Simov!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovanovićeva se stavila na stranu i Stanislavove, ali i bivših svog sadašnjeg dečka Nenada Aleskića Ša.

MIONA GRČEVITO BRANI KROFAKOVU BIVŠU ŽENU: Istina koju je napolju saznala o njemu ju je SABLAZNILA! Na kraju je UPETLJALA u sve Vanju Ignjatović i Taru Simov!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Stanislav Krofak suočili se pred kamerama nakon "Elite"

Bivši učesnici "Elite" Miona Jovanović i Stanislav Krofak prvi put su se suočili pred kamerama u emisiji "Narod pita".

Gledaoci su imali priliku da učestvuju u razgovoru sa njima, a Miona je istakla niz problema u njihovoj vezi, optužujući Stanislava za neverstvo.

Stanislav je, takođe, izneo svoje stavove, braneći se od Mioninih optužbi.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović se stavila na stranu žena

Tokom emisije, Miona je isticala brojne probleme u njihovoj vezi, naglašavajući da ju je Stanislav varao. Takođe, Miona je spomenula Stanislavovu bivšu suprugu i stala na njenu stranu u njihovom sukobu. Istakla je da je saznala neke stvari o Stanislavu koje su je naterale da preispita svoj odnos s njim.

- Ja sam mislila da je on jedan divan dečko, ali očigledno nije. Saznala sam neke stvari, ali nisam imala snage, volela sam ga i pokušala sam da zanemarim stvari. Mislim da bih napravila veliku grešku da sam se udala za njega. Govorio mi je jedne stvari za bivšu suprugu, a onda sam videla neke njene izjave. Dobro je što je ovako ispalo, nije lep način, ali bar sam ušla u novu vezu i našla dečka. Smatram da sam ja mnogo bolju stvar radila, nego on mesecima šta je radio dok je mene nagovarao da pređem da živim sa njim. To je katastrofa, dno dna - rekla je Miona.

- Ona je znala kompletan odnos mene i moje bivše supruge, sve je znala i za firmu i sve. Sada okreće sve na firmu i to, a prva mi je govorila da sklonim ženu iz firme. Meni je glupo da slušam ove stvari. Ona je čak meni govorila da trebam da tužim ženu, ja da sam bio takav, čula bi i saznala - pravdao se Stanislav.

- Čula sam šta su mi njegovi najbolji drugovi pričali, da je ženskaroš. On sad manipuliše situacijuom i preokreće. Je l moguće da bi majka njegovog deteta pričala te stvari, a da baš ništa nije istina - rekla je Miona.

- Ona je sve znala, ona zna moje prijatelje, sve, apsolutno sve. Ove njene priče nemaju smisla. Ove njene priče padaju u vodu - rekao je Stanislav.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak se sve vreme branio od Mioninih optužbi

Stanislav je odgovarao na Mionine optužbe, tvrdeći da je ona znala za kompletnu situaciju između njega i njegove bivše supruge. Takođe je istakao da su Mionine optužbe neutemeljene i da on nije išao u svinger klubove dok je bio sa njom.

- Ja nisam išao tamo dok sam bio sa njom, evo našao sam poruke od Jovane. Meni je smešno ovo ,ona veruje mojoj bivšoj ženi, a ne veruje Vanji za Ša - rekao je Stanislav.

- Sada pričamo o Stanislavu, kada Nenad bude gost pričaćemo o njemu. Sigurno da ima istine i u Vanjinoj izjavi, kao i u Tarinoj. Nije ista težina kada kaže supruga koja je bila s njim od 18te godine, a Nenadova posle tri meseca - zaključila je Miona.

Gledaoci su bili podeljeni u svojim reakcijama na ovaj sukob, sa mnogima koji su podržavali Mionu i njeno otvaranje o problemima u vezi, dok su drugi stali na stranu Stanislava.

Miona je tokom emisije otkrila da je ušla u novu vezu i da smatra kako je napravila pravi izbor napuštajući odnos sa Stanislavom. Takođe je istakla da je sada srećnija nego pre.
 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading