CELA SRBIJA JOJ SE SMEJE, ŠA JOJ DIŽE REP: Mioni ovo i roditelji zameraju, a njen dečko joj dao podršku za NAJGORU MOGUĆU STVAR (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovanovićkino ponašanje na televiziji mnogi su osudili.

CELA SRBIJA JOJ SE SMEJE, ŠA JOJ DIŽE REP: Mioni ovo i roditelji zameraju, a njen dečko joj dao podršku za NAJGORU MOGUĆU STVAR (FOTO)

Foto: ST/ D. KADIĆ

Učesnica "Elite" Miona Jovanović gostovala je u emisiji "Narod pita" u kojoj se prema gledaocima dosta ružno i arogantno ponela čim bi krenuli s nekim kritikama upućenim njoj. 

Na to su joj mnogi sugerisali, ali ona bi nastavila još više da im prkosi.

Tako je jedna gospođa koja se uključila u program kako bi komentarisala njenu situaciju sa Stanislavom Krofakom sa kojim je sinoć u studiju Pinka imala suočavanje, te javno iznela svoje mišljenje da Miona nije nikakva posebna lepotica, iako je zgodnjikava.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović se sinoć suočila sa bivšim dečkom Stanislavom Krofakom

Gledateljka nije ni stigla da završi rečenicu, a Miona joj je upala u reč i počela samu sebe da hvali:

- Gospođo, ja sam riba i po, a u faci sam prelepa - izgovorila je Jovanovićeva puna sebe na opšte zgražavanje nacije, na šta joj je i pomenuta gospođa ukazala.

Međutim, njen dečko Nenad Aleksić Ša, koji je sinoć učinio sve da ispadne šmeker, pa je Mionu samo dovezao do zgrade Pinka i ostavio da se sama suoči sa svojim bivšim, upravo ju je podržao za ovakvo ponašanje, pa je u svojoj Instagam priči objavio njenu sliku sa pomenutim arogantnim stavom i u opisu napisao: "Gospođentina".

Republika

Foto: printskrin instagram

Miona Jovanović ima podršku svog dečka Nenada Aleksića Ša

Između ostalog, zbog sličnog ponašanja Mionina porodica se zgražava i na repera, koji se uglavnom sam hvalio, a u odnosu sa Jovanovićevom je uvek nastojao da joj on odrežuje pravila i drži je pod svojom kontrolom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mica

28.07.2024 12:52

Dva bolesnika

dušanka

28.07.2024 16:15

NJENO PONAŠANJE SINOĆ JE SRAMOTNO...NI G...OD GOSPODSKOG, ALI SAD JE BAR SVIMA JASNO KAKO MOŽE SA NEVASPITANIM I PRIPROSTIM PROPALIM REPEROM...STANISLAV JE JUČE REKAO ISTINU...NERADNICI, KOJI DO KASNO NIŠTA NE RADE...ONDA SPAVAJU DO KASNO...PA ONDA OPET IŠTA NE RADE...ONA SINOĆ PRIČA KAKO TREBA DA SE ODMORE...OD ČEGA, KAO DA SU BILI U RUDNIKU...BRUKA...A STANISLAVU JE ELITTA BILA KAO GODIŠNJI ODMOR...TOLIKO O RADNICIMA I LENJIVCIMA...