UROŠ STANIĆ SE SPREMA ZA "FARMU 8": Bivši učesnik "Elite 7" ODAO SE jednim potezom, ovo od njega niko nije očekivao (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Kruševcu pronašao štalu, pa rešio da nauči kako se radi oko životinja.

UROŠ STANIĆ SE SPREMA ZA "FARMU 8": Bivši učesnik "Elite 7" ODAO SE jednim potezom, ovo od njega niko nije očekivao (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Uroš Stanić

Učesnik "Elite 7" Uroš Stanić, nagovestio je svojim pratiocima na Instagramu da bi od jeseni mogli da ga gledaju u rijalitiju "Farma 8".

Naime, ovaj Elitar izazvao je dosta pažnje javnosti kada je odlučio da poseti pobednicu nedavno završene sezone popularnog rijalitija, Anitu Stanojlović u njenom porodičnom domu u Kruševcu.

Upravo na ovoj lokaciji Uroš se slikao i u obližnjoj štali gde se igrao sa teletom, koje mu je lizalo ruke, dok je on nespretno pokušavao da ga pomazi, pa bi naglo odskočio kako bi se životinja ritnula. 

Mnogi su ovo protumačili kao Stanićeve pripreme za predstojeću sezonu rijalitija koja kreće na jesen u nešto izmenjenom obliku. Naime, kako su već najavili iz produkcije reč je o dva rijaliti formata u jednom, pa će jedna ekipa nastaniti Belu kuću i biti deo "Elite 8", dok će druga boraviti na "Farmi 8", ali će obe imati zadatke na osnovu kojih će, u zavisnosti od toga s koliko uspeha ih obave, prelaziti sa jedne teritorije na drugu.

S obzirom na to da oni koji ulaze na "Framu" moraju imati neko elementarno iskustvo sa životinjama, kako bi mogli da vode računa o njima na imanju, Uroš je na vreme krenuo sa obukom.

Inače, za sada se uglavnom spekuliše oko budućih učesnika "Elite 8" među kojima su neki već poznati javnosti, dok se budući stanovnici "Farme 8" još, koliko toliko, drže u tajnosti.

U svakom slučaju, koncept kakav je najavljen od strane produkcije zvuči veoma primamljivo, pa nema sumnje da će biti veoma gledan i medijski propraćen kao i sve prethodne sezone.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading