PUCA VEZA ANITE I ANĐELA?! Hitno došlo do RAZDVAJAJA, sve se promenilo preko noći!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni planovi ljubavnog para nakon Elite 7!

PUCA VEZA ANITE I ANĐELA?! Hitno došlo do RAZDVAJAJA, sve se promenilo preko noći!

Foto: printscreen/RTVPink

Bivši učesnik rijalitija "Elita 7", Anđelo Ranković, otkrio je svoje planove za budućnost, kao i trenutne odnose sa svojom devojkom, Anitom Stanojlović, koja je odlukom većine glasova naroda ove sezone imanje u Šimanovcima napustila kao pobednica.

U razgovoru, Anđelo je potvrdio da je stan koji je kaparisao pre ulaska u "Elitu" namenjen za izdavanje, a ne za život.

Taj stan sam ja već kaparisao pre nego što sam ušao u "Elitu", kao što sam rekao, plan je da taj stan sredim i izdajem. Dezinformacija je da ću živeti tamo, to ću izdavati - rekao je Ranković u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Anđelo Ranković otkrio detalje kupovine stana

Što se tiče njegove veze sa Anitom, Anđelo je naglasio da su srećni i da uživaju u svakom trenutku koji provode zajedno.

Prošli smo tu rampu, koristimo svaki trenutak da budemo zajedno. Ona je trenutno u Kruševcu, slavi danas slavu, nije mogla nikako da dođe, ali super smo, biće to lepo iako još nisam upoznao celu njenu porodicu, ali ima vremena, nije ni ona upoznala moju porodicu, ali smo srećni - ističe trećeplasirani učesnik "Elite 8", te nastavlja:

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović opstali nakon Elite 7

Što tiče njene porodice, ona je srećana i to je najvažnije. Ona je imala greške ali sada je sve dobro, ona je zbog polupanosti radila svašta, ali sada je super i vratila se na pravi put i ja sam sigurna da će sve biti okej.

Anđelo i Anita, po svemu sudeći, imaju planove za budućnost, ali kako ističe Ranković, nemaju potrebu za žurbom.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Anđelo Ranković otkrio planove Anite Stanojlović

- Ja ne vidim potrebu da žurimo, ona će sada da otvara svoj salon, juri tamo prostor, ja sam ovde, radim ovde, a ako ona bude bila tamo, malo ćemo biti zajedno, malo odvojeni, ali funkcionišemo, to je najvažnije - dodao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
WOW

28.07.2024 20:43

Dugo su i trajali.....ocekivano !