VELIKO PRIZNANJE MENSURA AJDARPAŠIĆA: Ova takmičarka iz Elite ga UHODI, otkrio šta sve o AFERI sa Aneli!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić napravio haos!

VELIKO PRIZNANJE MENSURA AJDARPAŠIĆA: Ova takmičarka iz Elite ga UHODI, otkrio šta sve o AFERI sa Aneli!

Foto: RTV Pink printscreen

Bivši rijaliti takmičar ,,Elite" i fitnes trener Mensur Ajdarpašić uključio se uživo u program Pink televizije, a tom prilikom je otkrio sve detalje o poznanstvima i kontaktu sa bivšim takmičarkama. 

Mensur je otkrio da mu mnoge starlete iz ,,Elite" pišu, ali nije želeo da ih raskrinkava zbog njihove sramote. 

Foto: RTV Pink printscreen

Mensur Ajdarpašić govori o Eliti

 

- Uživam! Nova devojka... Nema je, imam simpatiju! Nije bivša ljubav, bivša ljubav je samo bivša. Nisam bio te sreće da obnavljam sa bivšima, ja sam onaj lik koji ide do kraja, ali kad stane, nema nazad, ne idemo u rikverc. Ko voli da ide u nazad? - bio je jasan Ajdarpašić, pa nastavio:

- Okružen sam lepim devojkama, tako da uživam, lepo mi je, upoznajem mnogo novih ljudi, uzeo sam oduška, u mom moru treninga i ludila, uzeo sam odmor, za moju dušu. 

Foto: RTV Pink printscreen

Mensur Ajdarpašić govori o Eliti

 

- Ludilo je počelo, oni su u najvećim problemima, a ja najmanje problema imam! Šta se kod njih dešava, ne bih da sam u njihovoj koži. Iskren da budem, u kontaktu sam samo sa Samirom, Janjušem, a od devojaka, ne bih da ih odajem, nisam u kontaktu sa dosta devojaka, ne pišem sa devojkama iz rijalitija, njih ćemo ostaviti. Nikada se nisam čuo sa Aneli, nećemo da idemo na te... Taman posla, bežim od njih u širokom krugu... Moram reći, drugovi me zezaju da sam ambasador crnogorskog primorja, ja imam dosta poznanstva, što drugarica, što poznanica, ali ja uvek imam nekog ko mi je drag, sa kim najviše vremena provodim, i lepo se osećam, jer nekako sam sebi olakšao u nekim odlukama, kada sam odlučio da nastavim dalje, da se ne maltretiram u nekim situacijama koje su mi stvarale pritisak - otkrio je Mensur. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Iskra

28.07.2024 19:36

Aneli takve kao sto je Mensur ne bi ni po..šala. Ajd ne pali se, svi znamo ko si i sta si i odakle potičeš.

Lena

28.07.2024 20:18

Ovaj decko je mnogo smesan. Lepo izgleda ali kad onako zategnuto progovori sve pada u vodu. Nesto se zateze, premislja, glumi ludilo, hoce da bude pametan. Nisi bre covece ni pametan ni duhovit. Opusti se, mi vec imamo misljenje o tebi i to se nece promeniti. Smesan lik.