MAJA I STANISLAV PRONAŠLI ZAJEDNIČKI JEZIK! Krofak otkrio šta se dešavalo NAKON EMISIJE - POSTIGLI NOV DOGOVOR!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada se neko sviđa Maji - on samo Majin i može da bude!

MAJA I STANISLAV PRONAŠLI ZAJEDNIČKI JEZIK! Krofak otkrio šta se dešavalo NAKON EMISIJE - POSTIGLI NOV DOGOVOR!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maja i Stanislav

Gostovanje bivših(?!) ljubavnika Maje Marinković i Stanislava Krofaka u sinoćnoj emisiji "Narod pita" izazvalo je pravu buru emocija među gledaocima. Veče je bilo ispunjeno tenzijom i dramom, ali uprkos svim svađama i konfliktima, ljubavne iskrice između Maje i Stanislava nisu mogle da ostanu neprimećene.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

Pošto su imali burno suočavanje, jer se Pantera Marinkovićevoj nije javljao prethodnih šest dana, pa je ona pobesnela, došlo je do konačnog ishoda u kome je MMA borac potpuno promenio ploču. Iako su bili na korak do veze i sve je, po Majinom ubeđenju, funkcionisalo u najboljem redu, Krofaku je prekipelo i on je odlučio da se zauvek rastanu.

Njih dvoje su nastavili da se svađaju i po napuštanju studija, te su se raspravljali na parkingu, gde je Marinkovićeva pokušavala da istera svoje, ali očito nije uspela. Svako je seo u svoj automobil i otišao na svoju stranu, mada zakleti fanovi ovog rijaliti para i dalje veruju da su samo hteli da zataškaju trag i da postoji mogućnost da su se kasnije negde našli i nastavili zajedno.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Krofak

 

Kako je Stanislav otkrio na snimku koji je isplivao na platformi Jutjub, Maja je htela da pokupi zaostale stvari od Stanislava, kao i to da je on odveze kući, ali je to Stanislav odbio.

- Nakon svega smo došli u emisiju "Narod pita", i tu smo rekli jedno drugome sve što smo imali. Ja sam joj nakon toga rekao da je gotovo i dogovorili smo se da možemo piti kafu i čuti se, sve možemo, ali sve u granicama normale. Ne želim pritisak. Ja joj dam ruku, a ona me uzme za vrat. Ne volim taj pritisak - dodao je Stanislav Krofak za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading