SKANDALČINA! Bojana UCENJUJE Anđelu Šparavalo, isplivale GLASOVNE PORUKE: Stravične reči lede krv u žilama!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Anđele Šparavalo otkriva istinu o fotografiji iz bolnice njene ćerke.

SKANDALČINA! Bojana UCENJUJE Anđelu Šparavalo, isplivale GLASOVNE PORUKE: Stravične reči lede krv u žilama!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom jučerašnjeg dana portal Republika pisao je o burnom raskidu Bojane Pavlović i Anđele Šparavalo. Tom prilikom Bojana je na Instagramu objavila fotografije koje joj je Anđela navodno slala, među kojima je bila i slika iz bolnice, kako prima infuziju navodno. 

Sada se oglasila Anđelina mama, Aleksandra Šparavalo, koja je rešila da otkrije istinu o glasovnim porukama koje je Bojana slala njenoj ćerki. Međutim, Anđelina mama je otkrila i da fotografija iz bolnice nije od njene ćerke, već da je Bojana navodno podmetnula nečiju sliku. 

Foto: Instagram.com

Bojana Pavlović Instagram

 

- Boki, prestani više da ucenjuješ moje dete, pošto te Anđela svuda blokirala, pa joj pišeš poruke preko elitara kao Jovani pevačici, sve si lepo smislila ove poruke, čiju si jadnice sliku stavila da je moje dete na infuziji, muko crna, provalili smo te ovo ti je bio uvod za novinare da bi izbacila Anđeline glasovne poruke koje ja znam, bila sam prisutna tada, glasilo je: ,,Zapamtićeš ovaj dan šta si mi uradila, uništila si sve moje, a ovaj gore sve gleda", u tom smislu je glasila glasovona poruka u tom fazonu je išla, pitala sam Anđelu što to radiš, ona mi je rekla da hoće da se istere, jer mi je život upropastila i mozak isprala, tako da Boki, slobodno objavi i prestani da ucenjuje Anđelu preko drugih elitara i ostavi je više na miru. Ovo je bilo moje poslednje oglašavanje što se tiče ovog zla - napisala je majka Anđele Šparavalo.

Foto: Instagram.com

Majka Anđele Šparavalo otkrila istinu o Bojani Pavlović

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading