STANISLAV UHVAĆEN NA DELU! Nakon "Elite" vratio se STAROM POROKU, isplivao SNIMAK - DOKAZ neće moći da ospori!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofka objavio snimak koji je sve dokazao o njegovom životu!

STANISLAV UHVAĆEN NA DELU! Nakon "Elite" vratio se STAROM POROKU, isplivao SNIMAK - DOKAZ neće moći da ospori!

Foto: Amig show

Bivši takmičar rijalitija "Elita", Stanislav Krofak, odlučio je da se nakon povratka u Zagreb vrati napornim treninzima. Poznato je da je Krofak vrhunski MMA borac, a svoju odluku je podelio sa pratiocima na Instagramu objavivši snimak iz teretane.

Stanislav Krofak je oduvek bio poznat po svojoj strasti prema borilačkim veštinama. Nakon povratka u Zagreb, odlučio se da se ponovo posveti treninzima i unapredi svoje veštine. Na snimku koji je objavio iz teretane, može se primetiti da Krofak radi naporne vežbe snage i tehnike, pokazujući posvećenost i upornost u postizanju svojih ciljeva.


Odmah nakon objavljivanja snimka, fanovi su počeli da iskazuju podršku Stanislavu Krofaku. Mnogi su ga ohrabrivali i izražavali oduševljenje zbog njegovog povratka treninzima. Takođe, brojni pratioci su izrazili i želju da vide Krofaka ponovo u ringu, ističući da veruju u njegovu borilačku veštinu i talenat.

Krofak je stekao popularnost kao takmičar rijalitija "Elita", ali je isto tako veoma uspešan i u borilačkom svetu. Sa brojnim pobedama u MMA borbama, on je postao prepoznatljivo ime u borilačkim krugovima. Njegova posvećenost treningu i borbi, kao i harizma koju pokazuje van ringa, privukli su pažnju mnogih obožavalaca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Iako se trenutno posvećuje treninzima, mnogi se pitaju da li će Stanislav Krofak uskoro ponovo zakoračiti u ring. Njegova odlučnost i strast prema borilačkim veštinama sigurno će ga voditi ka novim izazovima i velikim borbama. Ostaje da vidimo šta budućnost nosi za ovog talentovanog borca.

Stanislav Krofak je definitivno još jednom pokazao svoju predanost borilačkom sportu i svojim fanovima. S nestrpljenjem očekujemo da vidimo kako će se njegova borilačka karijera dalje razvijati.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading