MIONU JOVANOVIĆ OTAC MOLI DA SE VRATI U KRAGUJEVAC! Nastala nova drama, evo kako su se svađali zbog Ša! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ša poštuje Mionine roditelje i priča joj da je na njoj kako će i šta će nadalje, ali da i ona mora da shvati da je odrasla i da ne mogu da je kontrolišu roditelji.

MIONU JOVANOVIĆ OTAC MOLI DA SE VRATI U KRAGUJEVAC! Nastala nova drama, evo kako su se svađali zbog Ša! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Bivša učesnica rijalitija Elita Miona Jovanović započela je zajednički život sa dečkom Nenadom Aleksićem Ša, nakon što su napustili imanje u Šimanovcima, a sada je nastala nova drama sa njenom porodicom! Naime, njen otac nije za to da ona ostane da živi sa reperom u Beogradu jer smatra da je to njena nagla odluka, kao i da bi za sada trebalo da se vrati u rodni Kragujevac, pa da posle toga vide šta će raditi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Mionini kod kuće nisu za to da ona živi sa Ša u Beogradu. Mnogo im nedostaje ćerka i svakodnevno se svađa sa ocem koji Mionu moli da se vrati kući. Priča joj: "Mislim da je rano da počnete da živite zajedno! Dođi kod nas, svi su te se uželeli pa ćete posle lako da vidite šta ćete i da li ste jedno za drugo". Miona ocu objašnjava da ona nije klinka i da je dobro što je već sada prešla da živi sa Nenadom, budući da se stvarno mnogo bolje slažu u spoljnom svetu, nego što je to bio slučaj pred kamerama - priča nam dobro upućen izvor i dodaje:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Ša poštuje Mionine roditelje i priča joj da je na njoj kako će i šta će nadalje, ali da i ona mora da shvati da je odrasla i da ne mogu da je kontrolišu roditelji.

 

Inače, Nenad Aleksić Ša poznat je po svom kratkom fitilju, a pored toga što često plane pred kamerama, on ne može da trpi ni poruke koje dobija na društvenim mrežama, zbog čega često ratuje sa ljudima. On je sada sa svojim pratiocima podelio da su ga hejteri prijavljivali, zbog čega mu je Instagram udario blokadu da šalje poruke tri dana.

Foto: printscreen/RTV Pink

Miona Jovanović

 

- Tri dana imam zabranu komentarisanja u inboksu! Glupani, ne možete vi da me prijavljujete koliko ja mogu kreativan da budem u napuš*vanju vas idiota! Odoh da se provozam, a vi pišite... Voli Šaki najviše - poručio je reper.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading