SAOPŠTENO ŠTA SE DEŠAVA SA MILJANOM KULIĆ! Saznala se NAJNOVIJA informacija o smeštanju u LUDNICU, spomenut i mali Željko!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović otkrio zbog čega Željku Kuliću nije čestitao rođendan!

SAOPŠTENO ŠTA SE DEŠAVA SA MILJANOM KULIĆ! Saznala se NAJNOVIJA informacija o smeštanju u LUDNICU, spomenut i mali Željko!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U poslednjem izdanju popularne emisije "Narod pita", voditeljka Ivana Šopić je imala priliku da razgovara sa gledaocima, a jedan od njih, Dimitrije iz Beograda, postavio je nekoliko intrigantnih pitanja. Naime, upitao je Jovanu Tomić Matoru da prokomentariše svoj odnos sa Markom Đedovićem i svoje viđenje situacije u kojoj je optužena da se predstavlja kao žrtva. Matora je smireno odgovorila da se ne doživljava kao žrtva, ističući da nije sklon patetici i da ne voli da sebe predstavlja kao takvu.

- Đedoviću zameram što je poltron i što je imao klanove, a za Matoru nemam ništa lepo da kažem. Matora je išla na patetiku, kao da je jedina prevarena, uvek je pogrešne ljude oko sebe branila, tako da me zanima njeno mišljenje o tome da li je svesna da ona uopšte nije žrtva kako sebe predstavlja - pitao je gledalac.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Matora se suočila sa Markom Đedovićem u "Narod pita"

- Nisam žrtva, ne doživljavam sebe. A inače moram da pozdravim mačketinu jednu Džordž koja me sada gleda - rekla je Matora.

Nakon toga, gledalac je postavio pitanje Marku o tome ko mu je bio favorit u rijalitiju, na šta je on odgovorio da su mu favoriti bili Milena Kačavenda i Anđelo Ranković, iznoseći i svoje iskustvo neprijatnosti sa Miljanom Kulić.

- Za Marka imam pitanje, ko mu je bio favorit u rijalitiju - pitao je gledalac.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Marko Đedović priznao zašto nije čestitao Željku Kuliću rođendan

- Favorit su mi bili Milena Kačavenda i Anđelo... Sa Miljanom? Kada je krenula da me napadne i da me udari, mislim da nije ni gledala, da je to u besu. Setio sam se zašto nisam čestitao Željku rođendan, nisam, jer je Marija okačila neku budalaštinu sa nekog NN profila da sam ja rekao da je Miljana u ludnici, to je njoj rekao neki profil na instagramu. Niti sam rekao, niti znam takvu stvar. Marija Kulić i ja se dan-danas pratimo, verovali ili ne - rekao je Marko.

- Miljana i ja nismo ni u kakvom odnosu, ona je zanimljiva i uvek će biti, što ne znači da opravdavam njene neke postupke - rekla je Matora.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Matora i Marko Đedović u emisiji "Narod pita"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading