ŠOK-BOMBA ZA MILJANU KULIĆ NEPOSREDNO PRED ELITU 8! Zola dao po "gasu", neće biti dobro ako se ponovo sretnu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zola totalno izbrisao Miljanu Kulić.

ŠOK-BOMBA ZA MILJANU KULIĆ NEPOSREDNO PRED ELITU 8! Zola dao po "gasu", neće biti dobro ako se ponovo sretnu!

Foto: TV Pink

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola ostali su upamćeni po veoma turbulentnoj vezi, kako u rijalitiju, tako i van istog, a čini se da su sada napokon stavili tačku na višegodišnju romansu i da od pomirenja definitivno nema ništa.

Dok Miljana uživa na odmoru sa porodicom, Zola se druži sa fanovima na društvenim mrežama, gde je veoma aktivan i svakodnevno se oglašava, a danas je podelio zanimljiv snimak. Naime, on je objavio sebe, dok peva hit grupe "Medeni mesec", a mnogi su zaključili da je ove stihove posvetio novoj simpatiji, koju i dalje krije od javnosti:

- Imaš oko nemirno, srce hladno, neverno, nikom sreću nećeš doneti. Imaš lice anđela, al' te sudba proklela, nikad nikog osim sebe nećeš voleti - glasili su stihovi pesme koju je Zola pevao.

Podsetimo, on je otkrio šokantne detalje o svojoj bivšoj partnerki Miljani Kulić, tvrdeći da mu ona duguje čak 60.000 evra. Skandalozno priznanje je izazvalo brojne reakcije i postalo glavna tema razgovora među obožavaocima rijaliti programa.

- Miljana mi duguje 60.000 evra, lagao sam je i zavodio da bi sačuvao oči i glavi, jer znate šta mi se dešavalo s njom. Ne zanima me ona i ne želim kontakt s njom - rekao je Zola za Republiku.

Kako je istakao, njegov odnos sa Kulićevom bio je isključivo igra, te da se trudio da održi dobar odnos sa njom, ali da to nije bilo moguće.

- Trudio sam se da bar dva dana budemo u dobrim odnosima, ali to sa njom nije moguće - zaključio je Čolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Srdja

29.07.2024 21:02

ti si covece ozbiljan otidi

dušanka

30.07.2024 06:06

TI SI ZOLA FAVORIT U SVAKOM POGLEDU...KAO ŠTO JE ONA PROMAŠAJ U SVAKOM POGLEDU....NEMA PARDONA...