MIONA DEŽURA I "REŠAVA" HEJTERE NA INTERNETU: Zbog Ša ne sme nikome na oči da izađe, tek sad je "spucao" ŠAMAR REALNOSTI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona ne može da izađe na kraj sa hejterima.

MIONA DEŽURA I "REŠAVA" HEJTERE NA INTERNETU: Zbog Ša ne sme nikome na oči da izađe, tek sad je "spucao" ŠAMAR REALNOSTI!

Foto: Printscreen/TV Pink

Voditelj Darko Tanasijević je u najiščekivanijoj noći ugostio bivše rijaliti takmičare "Elite" Stanislava Krofaka i Mionu Jovanović u emisiji “Narod pita”. Ovo je bilo njihovo prvo suočavanje pred kamerama nakon rijalitija, a Nenad Aleksić Ša je samo dovezao Mionu i kasnije se vratio po nju.

Miona je na sve načine pokušavala da "spusti" bivšeg dečka i time Nenadu dokaže svoje emocije, ali se čini da nije toliko sigurna u sebe, jer je odlučila da ukloni sve negativne komentare na društvenim mrežama, kojih je bilo previše:

- A što brišeš istinu? Ljudi ti otvaraju oci. Ali biće kasno, posle kuku i jao - glasio je komentar ispod Mionine fotografije.

 

 

Iako Miona više nije aktivna na Instagramu, kada ipak objavi fotografiju, ona vreme posveti brisanju kritika i uvreda, što su primetili i njeni pratioci, pa su joj skrenuli pažnju na to, a nema sumnje da će i ovaj komentar biti uklonjen.

Podsetimo, Mioni je voditelj pročitao "pesmu" koju je dobila od hejtera na društvenoj mreži "X" (bivši Tviter), a ona se trudila da ostane imuna na ove reči:

- Satkana od zlobe i mesa, porodicu dovodi do stresa. Izabrala je pesmu i karijeru, da se se uvuče Ša, nema barijeru. Ja te VO, rekla je Stanku, ali je kod Ša pronašla banku. Ne sluša mamu, tatu i baku. Nije joj problem ni da bude u braku. Sve zarad višeg cilja, a ljubavi nema. Biće joj i Ša još jedna šema. Da uđe u Elitu 8 i prevari Ša, kao Stanka. Nisu joj strani starci jer je bitna banka - pročitao je Darko pesmu koju je jedan Mionin hejter napisao na aplikaciji X, a Miona je poručila da to može bolje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
dušanka

30.07.2024 06:03

GLUPA MIONA I JOŠ GLUPLJI ŠA....PROMAŠENI U PROSTORU I VREMENU...ZLO NAD SVIM ZLIMA...

dušanka

30.07.2024 06:03

GLUPA MIONA I JOŠ GLUPLJI ŠA....PROMAŠENI U PROSTORU I VREMENU...ZLO NAD SVIM ZLIMA...