JANJUŠEVA NOVA DEVOJKA "MLATI" PARE NA SAJTU ZA ODRASLE: Nudi skandalozne usluge, učesnik Elite ovo dobija besplatno!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ksenija je zvezda OnlyFans-a!

JANJUŠEVA NOVA DEVOJKA "MLATI" PARE NA SAJTU ZA ODRASLE: Nudi skandalozne usluge, učesnik Elite ovo dobija besplatno!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, printscreen

Nakon turbulentnog perioda provedenog u rijalitiju "Elita 7" Marko Janjušević Janjuš se povukao iz javnosti i posvetio vreme ćerkici Kruni da bi nadomestili period koji su proveli odvojeno. Međutim, nedavni događaji ukazuju na to da se bivši košarkaš upustio u nove ljubavne avanture, ovoga puta s atraktivnom Slovenkom.

Naime, nakon što je okončao vezu sa doskoršanjom cimerkom Aneli Ahmić Janjuš se našao u centru pažnje zbog navodne veze s privlačnom plavušom iz Slovenije koja je svojevremeno bila učesnica rijalitija "Parovi". Reč je o starleti Kseniji Kranjec, a spekulacije o njihovom odnosu su se pojavile nakon što su navodno viđeni zajedno tokom krstarenja Crnogorskim primorjem.

Republika

Foto: printscreen

Ksenija Kranjec

 

Ksenija Kranjec, koja je već prekaljeni rijaliti učesnik, budući da je u Sloveniji učestvovala u Velikom bratu, a u Srbiji je bila u Parovima, nikada nije krila da je imala estetske korekcije i da ih prosto obožava. Koliko vremena i novca troši na svoj izgled nikad nije krila i javno je govorila.

Prvo je operisala grudi koje su joj jako smetale, budući da je želela oduvek da ima bujniji dekolte. Ksenija je promenila lični opis, pa postala zvezda sajta za odrasle, gde komunicira sa pretplatnicima i "mlati" pare. Ne znamo kako Janjuš prihvata činjenicu da njegova nova izabranica šalje gole fotografije i snimke za novac, ali je jasno da Ksenija dobro zarađuje na Only Fans-u i da joj niko neće uskratiti ovo zadovoljstvo, od kog ujedno i zarađuje.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Ksenija Kranjec

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Слађана

30.07.2024 10:22

Јањуш је озбиљан цинични одрон препун зла, а све сервира кроз наводну спрдњу, далеко му лепа кућа.