MENSUR AJDARPAŠIĆ PROGOVORIO O HAPŠENJU: Oktrio sve detalje nakon Elite o ŽIVOTU, svi su se ŠOKIRALI priznanjem!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić progovorio o primanjima.

MENSUR AJDARPAŠIĆ PROGOVORIO O HAPŠENJU: Oktrio sve detalje nakon Elite o ŽIVOTU, svi su se ŠOKIRALI priznanjem!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mensur Ajdarpašić

Bivši rijaliti takmičar ,,Elite" i fitnes trener Mensur Ajdarpašić uključio se uživo u program Pink televizije, a tom prilikom je otkrio sve detalje o poznanstvima i kontaktu sa bivšim takmičarkama. 

Ono što mnoge intrigira jeste čime se Mensur bavi, te iako svakodnevno objavljuje klijente vezane za fitnes, mnogi smatraju da to nije njegov primarni izvor prihoda. 

Foto: RTV Pink printscreen

Mensur Ajdarpašić u Premijeri

 

- Ako ti kažem, uhapsiće me! Šalim se... Bavim se fitnesom, kao trening, imam ušteđevinu... Imam dosta planova, dosta privatnih stvari kojima se bavim, napravio sam poleđinu i sad time raspolažemo, mi smo skromni - otkrio je Mensur.

Mensur je otkrio da mu mnoge starlete iz ,,Elite" pišu, ali nije želeo da ih raskrinkava zbog njihove sramote. 

- Uživam! Nova devojka... Nema je, imam simpatiju! Nije bivša ljubav, bivša ljubav je samo bivša. Nisam bio te sreće da obnavljam sa bivšima, ja sam onaj lik koji ide do kraja, ali kad stane, nema nazad, ne idemo u rikverc. Ko voli da ide u nazad? - bio je jasan Ajdarpašić, pa nastavio:

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mensur Ajdarpašić u Eliti

 

- Okružen sam lepim devojkama, tako da uživam, lepo mi je, upoznajem mnogo novih ljudi, uzeo sam oduška, u mom moru treninga i ludila, uzeo sam odmor, za moju dušu. 

- Ludilo je počelo, oni su u najvećim problemima, a ja najmanje problema imam! Šta se kod njih dešava, ne bih da sam u njihovoj koži. Iskren da budem, u kontaktu sam samo sa Samirom, Janjušem, a od devojaka, ne bih da ih odajem, nisam u kontaktu sa dosta devojaka, ne pišem sa devojkama iz rijalitija, njih ćemo ostaviti. Nikada se nisam čuo sa Aneli, nećemo da idemo na te... Taman posla, bežim od njih u širokom krugu... Moram reći, drugovi me zezaju da sam ambasador crnogorskog primorja, ja imam dosta poznanstva, što drugarica, što poznanica, ali ja uvek imam nekog ko mi je drag, sa kim najviše vremena provodim, i lepo se osećam, jer nekako sam sebi olakšao u nekim odlukama, kada sam odlučio da nastavim dalje, da se ne maltretiram u nekim situacijama koje su mi stvarale pritisak - otkrio je Mensur. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading