DETE MILICE VELIČKOVIĆ ĆE IMATI ŠTA DA VIDI! Procurila nikad viđena fotografija trudne učesnice "Elite", vilice će vam popadati!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivani detalji iz života Milice Veličković koji će vas iznenaditi!

DETE MILICE VELIČKOVIĆ ĆE IMATI ŠTA DA VIDI! Procurila nikad viđena fotografija trudne učesnice "Elite", vilice će vam popadati!

Foto: Ata images

Milica Veličković, učesnica rijalitija "Elite", već od samog početka privlači veliku pažnju javnosti. Međutim, malo ko zna da je i kao mala devojčica bila izuzetno upečatljiva. Fotografija iz porodičnog albuma koju je danas podelila sa svojim brojnim pratiocima na društvenim mrežama otkriva da je Milica i tada imala nešto posebno.

Na slici, mala Milica nasmejana pozira, a njeni plavi kovrdžavi pramenovi već tada su bili njen zaštitni znak. Ova fotografija jasno pokazuje da je Milica Veličković od malih nogu bila puna života i energije, obećavajući talenat koji će kasnije zapanjiti publiku "Elite".

- Mali ja - napisala je Milica Veličković uz fotografiju.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Milica Veličković

Jedan od najzapaženijih momenata u rijalitiju "Elite" bio je kada je Milica ostala trudna sa Borom Terzićem Terzom. Ovaj događaj je stavio Milicu u epicentar interesovanja javnosti, a njen oštar jezik i harizma samo su dodatno učvrstili njen status kao jedne od najintrigantnijih učesnica ovog rijalitija.

Sada, dok uživa u drugom stanju, Milica Veličković nastavlja da intrigira svoje pratioce, deleći detalje iz svog života i otkrivajući delove svoje ličnosti koji su do sada bili manje poznati javnosti.

Od samog ulaska u rijaliti "Elite", Milica je uspela da privuče pažnju gledalaca svojom odlučnošću, stavom i harizmom. Njena autentičnost je ono što je izdvojilo Milicu od ostalih učesnika, čineći je nezaobilaznom ličnošću u svetu rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading