NENAD ALEKSIĆ ŠA IDE U ZATVOR! Sve obelodanjeno u emisiji "Narod pita", reper napravio KOBNU grešku!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Stanić žestoko zapretio Nenadu Aleksiću Ša, pa izneo šok detalje!

NENAD ALEKSIĆ ŠA IDE U ZATVOR! Sve obelodanjeno u emisiji "Narod pita", reper napravio KOBNU grešku!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Uroš Stanić večeras zajedno gostuju u emisiji "Narod pita", gde su stavili sve karte na sto i prokomentarisali sve što se desilo u "Eliti". Naime, iako duplo stariji, reper bio je nemilosrdan prema mladom Urošu, s kojim se neprestano verbalno sukobljavao, a nekad čak i fizički nasrtao na njega, u čemu su ga svaki put drugi učesnici sprečavali, a često je moralo da reaguje i obezbeđenje. 

Uroš je odmah krenuo surovo, pa otkrio kako mu je reper pretio neposredno pre početka emisije, zbog čega bi mogao završiti i u zatvoru, a u najmanju ruku Stanić planira da "opelješi" nekadašnjeg repera:

 

- Ti si nasilnik, ti si mene tukao i iživljavao se, psovao mi je majko, sa tom pacovskom facom i konjskim zubima si mi odvratan. Ja sam rekao, to je šarlatan, agresivac... Pokazaće večeras svoje pravo lice, ja sam te ispratio, ja sam bitniji od tebe. Propala zvezda - bio je surov Uroš na samom početku.

- Ti si baš sladak, to govori o tvojoj kulturi. Drago mi je što je bricnuo grudi za mene večeras. Provešću još neko vreme ovde sa njim, meni je on jako simpatičan i sladak, nekad ume da ubode, ali je pogrešio kad je sve vreme pričao da moja devojka voli nekog drugog, po tom pitanju nije stručan - odgovorio je Ša.

- Kakva gluma, pretio mi je pre emisije, ideš na sud, pripremi lovu, može i zatvor - pretio je Uroš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ljubica

30.07.2024 00:17

Uroše, ruke ti se pozlatile

dušanka

30.07.2024 05:53

MESTO MU JE U ZATVORU...KOLIKO GOD BILO...NEKA MU MIONA DOKAŽE LJUBAV I ISKRENOST DOK JE I KAD JE U ZATVORU...ONI SU FOLIRANTI O...B...O...J...E...NE BI ME ČUDILO DA MU JE MIONA PONUDILA DEO HONORARA ZA OVU LOŠU GLUMU...