HITAN PREKID PROGRAMA! Uroš NASRNUO na Ša UŽIVO u emisiji, a onda se čuo VRISAK VODITELJKE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Stanić pokazao nedolično ponašanje uživo u programu!

HITAN PREKID PROGRAMA! Uroš NASRNUO na Ša UŽIVO u emisiji, a onda se čuo VRISAK VODITELJKE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U večerašnjoj emisiji "Narod pita", voditeljka Maša Mihailović je ugostila bivše takmičare rijalitija "Elita" - Uroša Stanića i Nenada Aleksića Ša. Ova emisija je već unapred bila obeležena napetošću s obzirom na to da su Uroš i Nenad imali niz nesuglasica tokom svog boravka u rijalitiju, a situacija je eskalirala do tačke pucanja.

Već na samom početku emisije, atmosfera je bila napeta. Nenad je, kako su mnogi primetili, namerno provocirao Uroša komentarima o njegovom karakteru i ponašanju tokom učešća u rijalitiju. Uroš je pokušavao da zadrži smirenost, ali je situacija postajala sve napetija kako je emisija odmicala.

 

U jednom trenutku, dok se rasprava između njih dvojice zahuktavala, Uroš je izgubio strpljenje. Nakon što je Nenad uputio niz uvreda na njegov račun, Uroš je posegao za flašu vode koja mu je bila na stolu i neočekivano je polio Nenada, a voditeljka je povikala, jer je i nju polio. Voda je pljusnula po Nenadu, izazivajući šok i nevericu kako kod njega, tako i kod prisutnih u studiju.

- Ovo ti je za moju mamu, zato što je mesecima trpela bol koji si joj naneo. 7 meseci sam trpeo teror od njega, ovo je strašno, ali sve ćemo na sudu razrešiti - poručio je Stanić. 

Voditeljka Maša Mihailović je odmah reagovala, pokušavajući da smiri situaciju i prekine dalji konflikt. Gosti u studiju su bili vidno iznenađeni ovakvim preokretom događaja, a atmosfera je postala napeta i nelagodna. Nenad je burno reagovao na ovaj incident, izražavajući svoje nezadovoljstvo i zahtevajući izvinjenje od Uroša.

Ovaj neočekivani incident je izazvao lavinu reakcija na društvenim mrežama, gde su se fanovi ove dvojice bivših učesnika rijalitija žestoko sukobili u komentarima. Mnogi su osudili postupak Uroša, dok su drugi podržali njegovu reakciju nakon niza provokacija koje je doživeo od strane Nenada.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kiki

31.07.2024 18:44

Pitam da li je istina da je Ša tukao Uroša a da se to krije?