MIONA TRPI NEVIĐENU TORTURU U ČETIRI ZIDA, MORA HITNO DA PRIJAVI ŠA: Porodica ni ne sluti šta se dešava u Nenadovom stanu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik "Elite" izneo jezive detalje, Miona Jovanović ne sme da prizna nikome šta se dešava.

MIONA TRPI NEVIĐENU TORTURU U ČETIRI ZIDA, MORA HITNO DA PRIJAVI ŠA: Porodica ni ne sluti šta se dešava u Nenadovom stanu!

Foto: TV Pink/printscreen

Odnos Mione Jovanović sa svojim roditeljima i dan-danas intrigira javnost, s obzirom da učesnica "Elite" tvrdi da polako spušta loptu i rešava situaciju sa porodicom, a Nenad Aleksić Ša je u večerašnjoj emisiji "Narod pita" otkrio kompletnu istinu o njihovom trenutnom kontaktu:

- Žao mi je što je Miona okrenula leđa porodici, što nije otišla kod njih, pored Ša će dobiti samo patnju - govorio je Uroš Stanić.

- Čuje se sa njenima, biće to super, ove nedelje ide opet kod njenih, ja ih puštam da se blamiraju, ja ću ostati ono što jesam - otkrio je Ša.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić i Nenad Aleksić Ša

 

- Meni je žao i Vanje, Tare, ali mi je žao i Mione. Vanja je jaka žena, žao mi je svega što je proživela sa ovim (Ša), on je deklasirani nasilnik, tvrdim da je nasilnik. Ne poštuješ Mioninu porodicu, ne poštuješ ni sebe, mogu da okačim za vreme reklama kako se on ponašao prema meni unutra, kad me je tukao, udarao pesnicama... Generalno ko zna šta Miona trpi u njihova četiri zida, pokušava da se opere, pokušava da spusti loptu, postoje snimci iz "Zadruge 4". Nema budućnost njihova veza, Mionina tvrdoglavost je sada na snazi, mislim da se inati i Stanislavu, tvrdoglava je, želi da se dokaže, da nisu roditelji u pravu, da nije u pravu narod... Nema ni lj od ljubavi, to nije ni v od veze, ali mislim da će to skupo da je košta, teško će se iščupati, u velikom je problemu Miona, treba da se trgne, da ga prijavi i traži zabranu prilaska. Ili je sa njim iz koristi, zbog karijere ili tvrdoglavost. Videla sam kako je gledala Stanislava u rijalitiju, sve smo gledali - nastavljao je Uroš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Ljubica

30.07.2024 00:12

Uroše, ruke ti se pozlatilenšto si polio vodom ovog što je obukao majicu tri broja veću

iskra

30.07.2024 11:11

@Ljubica - Ahahah.....a najjači je bio u Eliti kada je nosio papuče 3 broja veće....šta će jadan, osušio se od zlobe, mali, nedorađen, ....za njega nema veličina. Miona može u zube da ga nosi, on niži od nje. Ne znam što li se i ona pravi glupa kada vidi koliko je odvratan i ružan. Kepec. I ne mogu da shvatim kada neko za njega kaže lep. Ako je on lep nigde rugobe. A extra koliko je lažov postao. Kaže njegove pomaže i svi lepo žive, otac podstanar, a majka celo leto nosi jednu haljinu. Svi u kompletu izgledaju jako jevtino i bedno. Ali najvažniji je auto koji je kupio a on obična krntija. Jedan je Krofak i Pantera.

dušanka

30.07.2024 05:47

ON JE SVAKAKO ZLO...DA LI TRPI ILI NE...NJEN PROBLEM I NJEN IZBOR...NIJE MI JE ŽAO...ALI VERUJEM DA JE TORTURA NA SNAZI...SA NJEGOVE STRANE...ON JE ZLO, LAŽOV, PROPALI REPER, ONA MU JE ZADNJI VOZ DA OSTVARI SVOJE BOLESNE ŽELJE...TO NARAVNO NE OPRAVDAVA NJU, KOJA JE SLIČNO ZLO...INAT...TVRDOGLAVOST...ZLO U SVAKOM POGLEDU...