STRAVIČNE VESTI ZA ŠA, STIGLA NOVA PRIJAVA! Žele totalno da ga "ugase", veza sa Mionom mu se obila o glavu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša dobio novu zabranu.

STRAVIČNE VESTI ZA ŠA, STIGLA NOVA PRIJAVA! Žele totalno da ga "ugase", veza sa Mionom mu se obila o glavu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

Nenad Aleksić Ša, poznat po svom karakterističnom nastupu i kratkom fitilju, ponovo je u centru pažnje zbog svojih aktivnosti na društvenim mrežama. Reper je juče s pratiocima podelio da mu je Instagram udario zabranu slanja poruka na tri dana zbog svađe sa hejterima. Ovo nije prvi put da je Aleksić u žiži javnosti zbog svog ponašanja na internetu, a njegove reakcije su uvek izazivale različite komentare.

Međutim, sinoć je dobio novu zabranu, pa nije u mogućnosti da odgovara na poruke narednih sedam dana:

- Hvala svima na podršci! Nažalost još 7 dana ne mogu da vam odgovorim na poruke u inboxu, toliko traje zabrana. Prijavljuju, ne prestaju - napisao je Nenad Aleksić Ša.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Nenad Aleksić Ša

Podsećanja radi, bivši takmičari rijalitija "Elita" Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović nedavno su otvorili vrata svog stana u Zemunu da bi pokazali javnosti svoju oazu mira i ljubavi. 

- 140 i nešto hiljada, to je bez opremanja... Dosta! Nemamo ovde televizor jer hoćemo ovde samo da spavamo, da napunimo baterije... Ovde je za sada studio, treba još da se opremi - rekao je Ša u emisiji "Premijera vikend-specijal".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

- Osećam se kao kod kuće, kako ne - priznala je Miona.

- Ja sam je to pitao, rekla je da jeste, prvi smo koji su kročili u ovaj stan, krenuli smo u ovo zajedno - otkrio je reper.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading