JELENA MARINKOVIĆ UHVAĆENA SA OVIM MUŠKARCEM! Procurio PRIVATNI VIDEO, on nije mogao da se OBUZDA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Marinković ponovo provocira!

JELENA MARINKOVIĆ UHVAĆENA SA OVIM MUŠKARCEM! Procurio PRIVATNI VIDEO, on nije mogao da se OBUZDA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša učesnica rijaliti programa "Elita", Jelena Ilić Marinković, ponovo je privukla pažnju javnosti svojim najnovijim potezom. Naime, Jelena je nedavno objavila snimak iz stana sa bivšim takmičarom "Elite" Danijelom Dujkovićem, poznatijim kao Munjez. Ovaj potez izazvao je različite reakcije među fanovima, te su se mnogi zapitali da li među njima postoji nešto više od prijateljstva.

Iako su Jelena i Danijel često isticali svoje prijateljstvo i bliskost, mnogi su primetili da njihov poslednji susret deluje znatno intimnije. Snimak iz stana prikazuje njih dvoje kako se opušteno druže, smeju i razgovaraju, što je izazvalo spekulacije o mogućoj romantičnoj vezi. Ipak, oboje su se ograničili na tvrdnje da su samo prijatelji i da je njihov odnos isključivo platonski.


Jelena Marinković je nakon učešća u rijaliti programima "Elite" privukla veliku pažnju javnosti svojim stilom života, putovanjima i društvenim aktivnostima. Sa druge strane, Danijel Dujković, poznatiji kao Munjez, takođe je stekao značajnu popularnost među mladom publikom zahvaljujući svom harizmatičnom nastupu u rijaliti programu "Elite".

Jelena i Danijel su često isticali svoje iskreno prijateljstvo, te su zajedno u mnogim prilikama javno podržavali jedno drugo. Njihova bliskost i otvorenost u izražavanju emocija prema drugoj osobi često su bili predmet interesovanja javnosti, ali su oboje naglašavali da je njihov odnos samo prijateljski.

Objava snimka iz stana izazvala je različite reakcije među fanovima. Dok su neki podržali njihovo prijateljstvo i spontanost, drugi su izrazili sumnju i spekulacije o prirodi njihovog odnosa. Mnogi prate Jeleninu i Danijelovu karijeru i privatni život sa velikim interesovanjem, te su njihovi postupci često predmet žučnih rasprava na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading