"NA DVA JE RAČUNA PODELJENA LOVA...": Palo priznanje - Mioni su važne samo REPEROVE PARE, posle ovog će joj Ša ZAVRNUTI SLAVINU (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovanovićku raskrinkali fanovi, okarakterisali je pesmom koja je najbolje prikazuje.

"NA DVA JE RAČUNA PODELJENA LOVA...": Palo priznanje - Mioni su važne samo REPEROVE PARE, posle ovog će joj Ša ZAVRNUTI SLAVINU (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Otkako se završila "Elita" Mioni Jovanović su pored Nenada  Aleksića Ša počele da cvetaju ruže, pa je uopšte ne pogađa ni činjenica da je zbog njega protereana iz roditeljskog doma.

Naime, ona se uselila u njegov luksuzni stan, koji je dodatno sređivan dok su njih dvoje još bili u rijalitiju, a reper je drži kao malo vode na dlanu i spreman je i da se maksimalno posveti pravljenju njene karijere.

Mnogi za njihov odnos i dalje tvrde da je iz koristi, a to su potvrdili i Mionini fanovi koji se diče što je njihovoj ljubimici upala kašika u med. 

Na jednoj fan stranici Jovanovićkina podrška objavila je stori sa njenom vamp slikom, dok u pozadini idu stihovi nove pesme Ane Nikolić "Boni i Klajd":

- Na dva je računa podeljena lova, u garaži stoje dva BMW-a nova, jedan vozim, drugi čuvam ja za tebe, ne sme niko, ne sme, ni da ga ogrebe...

Republika

Foto: printskrin instagram

Podrška Mione Jovanović odala šta joj je najvažnije u životu

Na ovaj način Mionini obožavaoci jasno su pokazali da podržavaju što je sve, pa čak i porodicu žrtvovala zbog Ša koji je spreman da sa njom sve deli na pola. 

Podsećanja radi, on je nedavno priznao da je preponosan kako njih dvoje funkcionišu napolju, te je nazvao "Gospođetinom" zbog stava koji je pokazala u emisiji "Narod pita" u kojoj se suočila sa bivšim partnerom Stanislavom Krofakom, a u kojoj su je gledaoci uglavnom kritikovali zbog bahatog i arogantnog ponašanja. 

Na sve to on je pokazao i koliko veruje svojoj dragoj, te ju je pustio samu u studio Pinka.

Reper ju je samo dovazao do zgrade i nastavio svojim putem, a kasnjije je pratio preko TV šta se dešava, pa zvao prijatelje da se hvali kako ni sam nije očekivao da će posle svega njih dvoje tako dobro da funkcionišu, što je za javnost otkrio Marko Đedović. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading