ANITA I ANĐELO UHVAĆENI NA DELU! Došli smo u posed snimka koji otkriva ISTINU o njihovoj VEZI nakon Elite! (VIDEO)

Autor: G.D./O.B.

Elita 8 | Farma 8

30.07.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika usnimio je Anitu Stanojlović i Anđela Rankovića u centru Beograda!

ANITA I ANĐELO UHVAĆENI NA DELU! Došli smo u posed snimka koji otkriva ISTINU o njihovoj VEZI nakon Elite! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Ljubavni par Anita Stanojlović i Anđelo Ranković nakon izlaska sa imanja u Šimanovcima se ne odvajaju. Juče su proslavili 7 meseci veze, koja je započela u rijalitiju ,,Elita 7", a iako su im mnogi prognozirali da će odmah po izlasku romansa pući, njih dvoje su opstali. 

Budno paparaco oko portrala Republika uhvatio je Anitu i Anđela nakon mini odmora i proslave u Beogradu. Njih dvoje su rešavali obaveze koje su imali, te su nakon što su završili, otišli dalje svojim putem. 

Snimak možete pogledati u nastavku:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Podsetimo, Ranković se oglasio na društvenoj mreži Instagram, gde je podelio romantične trenutke s izabranicom. Kako se može videti, Anđelo je odveo Anitu na planinu, gde ih je čekao luksuzni apartman s predivnim pogledom. Na terasi apartmana par je imao priliku da se opusti u džakuziju, uživajući uz čašu šampanjca. Jutro nakon proslave njih dvoje su nastavili da se opuštaju i uživaju u privatnosti, daleko od očiju javnosti.

Ono što su takođe svi primetili jeste i stori Stanojlovićeve, koja je svojim fanovima poželela dobro jutro intimnim kadrom iz kreveta, a kako je uspela da zabeleži kamerom, Rankovićeva ruka završila je na njenoj butini.

 

Podsećanja radi, tokom prethodnih dana pojavila se informacija da su Anita i Anđelo raskinuli, nakon čega se pobednica "Elite 7" hitno oglasila.

- Nismo raskinuli. Imali smo problem s Instagramom, tačnije ja nisam mogla da povratim brojne pratioce. Iz tog razloga su me posavetovali da zaključam profil da bih dobila više pratilaca. U međuvremenu su se Anđelu sa profila obrisale sve zajedničke fotografije. Kada budem otključala profil, sve će biti normalno. Anđelo i ja danas proslavljamo mesečnicu i pripremila sam mu iznenađenje. S nama je sve u najbolje redu - istakla je Anita nedavno, preneo je Alo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading