ASMIN URNISAO ANELI, POMENUO I "JAHANJE U REHABU": Oglasio se povodom toga što je ćerki kupila auto, pa otkrio šta je bilo s kolima koja im je on ostavio!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Ahmićkinog deteta tvrdi da im je on svojevremno kupio novog Audija.

ASMIN URNISAO ANELI, POMENUO I "JAHANJE U REHABU": Oglasio se povodom toga što je ćerki kupila auto, pa otkrio šta je bilo s kolima koja im je on ostavio!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen

Nakon što je Aneli Ahmić danas je otkrila da je kupila novi automobil i da ga je birala njena ćerka Nora, oglasio se otac njenog deteta Asmin Durdžić i na veoma maliciozan način prokomentarisao način na koji je njegova bivša obezbedila sebi i naslednici besnu mašinu.

- Čestitam na utešnoj nagradi za 10 meseci jahanja u rehabu! Nego, kakva je to stara krntija od auta nema ni digitalnu tablu, koje je to godište - rekao je Asmin za Pink.rs, pa nastavio: 

Ne razumem čemu potreba za autom kad je najgori tata na svetu kupio Norinoj mami i Nori novog Audija, gde je taj auto? A da, prodale ga u delovima. Nek su žive i zdrave.

Inače, kada se Aneli, po završetku rijalitija "Elita" u kome je osvojila drugo mesto i otišla kući sa 50.000 evra, pojavila u dvorištu, ćerkica joj se bacila u zagrljaj i odmah poželela da joj kupi auto, što je Ahmićeva shvatila vrlo ozbiljno i svojoj mezimici danas ispunila želju.

- Iskreno Nora me je svakog dana pitala kada ću da kupim auto, svaki dan me je nagovarala, jer ona zna da kada imamo auto mi stalno idemo negde, i ja sam požurila da kupim zbog nje - rekla je Aneli za Pink.rs, pa dodala:

- Nora je presrećna, vozimo se stalno, a moram ti reći da je ona izabrala auto, nažalost nije pink kako je htela, ali smo se zezale da ćemo ga ofarbati. Mnogo smo srećne i ona i ja i sada ćemo stalno putovati negde.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading