MIONA KO I SVAKA BIVŠA DOBIJA PESMU: Posle POSVETE sledi RASKID, Ša čim opeva ljubav odmah PUKNE TIKVA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper sa Jovanovićevom ima velike planove, ali tako je maštao i sa svakom njenom prethodnicom.

MIONA KO I SVAKA BIVŠA DOBIJA PESMU: Posle POSVETE sledi RASKID, Ša čim opeva ljubav odmah PUKNE TIKVA!

Foto: tiktok.com/printscreen, ST/Dragan Kadić, youtube.com/Zadruga Official

Rijaliti ljubavni par Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša, koji je po izlasku "Elite" procvetao u spoljnom svetu ima velike planove za budućnost.

Naime, njih dvoje odlučili su da obraduju svoje fanove novim muzičkim izdanjem. Njihova namera je da kroz pesmu opišu svoje upoznavanje i celokupno iskustvo koje su prošli u rijalitiju, a kako za medije otkriva izvor blizak ovom paru, očekuju da će pesma odmah zaživeti i privući pažnju velikog broja ljudi, kako onih unutar, tako i van rijaliti sveta.


Prema rečima izvora, Nenad Aleksić Ša već je počeo da radi na tekstualnom delu pesme, a kada sve bude spremno, planiraju da zajedno uđu u studio i snime svoje autorsko delo.
Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša imaju velike planove za budućnost

Iako ne žele da previše otkrivaju detalje, bliskim ljudima su poverili svoje planove i spremnost da se posvete novom muzičkom poduhvatu.


S obzirom na to da je interesovanje javnosti za njihov život van rijalitija veoma veliko, Miona i Ša su svesni da će novi muzički projekat privući pažnju kako njihovih fanova, tako i šire publike. Njihova odluka da se posvete muzici kao načinu izražavanja i deljenja svojih iskustava sa javnošću, svakako će biti praćena sa velikom pažnjom.

Međutim, ima i onih sumnjičavih, koji su se prisetili da svaki put kada Ša nekoj svojoj devojci posveti ili napiše pesmu, ona ubrzo postaje bivša. 

- To je kod njega izgleda praksa, Miona ko i svaka bivša dobija pesmu, samo da mi i ovog puta kad uradi tu autobiografsku numeru ne pukne ljubav i s Jovanovićevom kao i sa svakom prethodnom - komentariše jedan fan rijalitija i dodaje: 

 - Njegova prva supruga Ivana lepo je objasnila da je pesma "Zlato" posvećena njoj, a on je posle tvrdio da ta pesma nije pisana za nju, već mnogo pre nego što su i bili u vezi. Možda će tako, posle svega, poricati i da je ta autobiografska rađena za njih dvoje.

Republika

Foto: printskrin instagram

Miona Jovanović posvetila sebi pesmu Nenada Aleksića Ša

Za to vreme, Miona se obezbedila, pa je sama sebi posvetila jednu već postojeću pesmu iz muzičkog opusa Nenada Aleksića Ša. Naime, ona je u svojoj instagram priči podelila jednu objavu neke od svojih fan stranica uz reperovu pesmu "Top model": 

- Ona je top model, svi je samo snimaju, a njene usne me dozivaju, zbog tebe pola grada prećiću da budem tu, na tebi noću dijamanti sijaju - Aleksićevi stihovi su koje je za sebe odabrala Jovanovićeva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading