UROŠU RAJAČIĆU NIŠTA NIJE SVETO: Zaveo, pa ŠUTNUO UDATU ŽENU, a sada je najboljem prijatelju iz "Elite" SKINUO NOVU RIBU (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš posle burne sezone u rijalitiju nedavno uhvaćen s ovom lepoticom.

UROŠU RAJAČIĆU NIŠTA NIJE SVETO: Zaveo, pa ŠUTNUO UDATU ŽENU, a sada je najboljem prijatelju iz "Elite" SKINUO NOVU RIBU (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Učesnik "Elite" Uroš Rajačić, koji je zahvaljujući aferi sa udatom Jelenom Marinković, obeležio poslednju nedelju rijalitija, pokazao je da mu ni napolju ništa nije sveto kada se pronela priča da je bacio oko na devojku koju mediji povezuju sa njegovim velikim prijateljem Markom Janjuševićem Janjušem

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram

Atraktivna Slovenka dovođena u vezu sa Markom Janjuševićem Janjušem

Naime, on je u Beloj kući i tokom skandala koji je izbio kada se saznalo za njegov odnos sa suprugom Ivana Marinkovića tražio savete od iskusnog rijaliti igrača kakav je Janjuš, a on ga je strpljivo slušao i bio mu podrška kad niko nije.

Međutim, njemu to nije bila smetnja da se upusti u flert sa Slovenkom Ksenijom Kranjec, koja navodno već ima nešto sa njegovim dobrim drugarom. Spekulacije o njenom odnosu sa Janjušem krenule su nakon što su navodno viđeni zajedno tokom krstarenja Crnogorskim primorjem, a detalji su isplivali na društvenim mrežama.

Pink.rs je sada objavio Uroševe prepiske sa ovom atraktivnom plavušom iz kojih se da zaključiti da pokušava da je smuva, iako se danima na društvenim mrežama spekuliše da je ona devojka koja je zavela njegovog prijatelja.

Takođe, on se tokom dopisivanja sa Kranjecevom sve vreme nastoji ograditi od odnosa sa još uvek zakonitom suprugom Ivana Marinkovića, Jelenom Marinković, jasno joj stavljajući do znanja da sa njom nije u vezi.

 

 

Evo, kako je to izgledalo!

Uroš: Ma da, bre, jasno ko dan sve. A čime se ti baviš, odakle si?

Ksenija: Slovenija/Austrija. Dajem pare na kamatu, a živim od procenta (smeh). Ma, ne. Šalim se, radim reklame i slikam se, modeling. Vidis sve na IG-ju.

Uroš: (smeh) Jbt, koja si ti budala. Pa dobro, da, deluješ mi više kao kamataš, nego model. U svakom slučaju. 

Ksenija: Baš? Pa dobro, Jelena je model, ja kamataš. Sve je to ok.

Uroš: Ma ko te je pitao za Jelenu (smeh). Je*ote, pa o tebi pričam, stani čoveče.

Ksenija: Dečko, zar nisi zauzet ti Jelenom?

Uroš: Ma, ko ti je rekao da smo mi zajedno, života ti?! Je l' sam ja ikad rekao?!

Ksenija: Pa, celi Balkan to priča, iskače svugde vaša ljubav.

Uroš: Pa nismo, rekao bih da jesmo. Bio sam i u "Narod pita" ovamo, isto sam rekao da nismo, tako da celi Balkan greši ponekad. Ne znam šta da kažem, majke mi.

Ksenija: Pa što si onda to uradio? S*ebe se brak i na kraju svako svome... Ja pomislila to je ljubav. 

Uroš: Pa nisam ja s*ebao brak, bilo je tu svačega, ali eto, da smo trenutno zajedno, nismo. Iskreno. 

Ksenija: Pa nije baš izgledalo da je njihov brak s*eban, ali eto posle j... nema kajanja. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kiki

31.07.2024 18:38

Lažna švaleracija.