OVO SE KRIJE U PREPISKAMA ANITE I MATEE: Otkrivena ISTINA o BRAKU sa Matorom, priznala zašto je PREVARILA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović otkrila sve detalje o prepiskama sa Mateom Car!

OVO SE KRIJE U PREPISKAMA ANITE I MATEE: Otkrivena ISTINA o BRAKU sa Matorom, priznala zašto je PREVARILA!

Foto: Amig show

U večerašnjoj emisiji ,,Amidži šou" voditelj Ognjen Amidžić ugostio je pobednicu rijalitija ,,Elita 7" Anitu Stanojlović, koja je sela pored svog dečka Anđela Rankovića. Voditelj Ognjen je hteo da popriča sa Anitom o njnom propalom braku sa Jovanom Tomić Matorom, te su svi ostali šokirani kada je progovorio o prepiskama sa bivšom ljubavnicom Mateom Car

Foto: Amig show

Anita Stanojlović u emisiji ,,Amidži šou"

 

- Više je to, ne smatram da je bila ljubav, da je bila ljubav, ne bi se trako završilo. Mislim da mi je to bilo interesantno, meni je tada delovalo da je ljubav, to mi je bilo najinteresantnije, jer nisam imala priliku za tako nešto, vodila sam se time da mora sve da se proba, ali ne mora - rekla je Anita, pa nastavila:

Foto: Amig show

Anita Stanojlović u emisiji ,,Amidži šou" sda Anđelom Rankovićem

 

- Ona je mene odbacivala šest meseci, meni je to bilo zanimljivo, htela sam da to osvojim, jer mene niko nikad nije odbio, bilo mi je čudno zašto? Kada sam osvojila, bilo mi je dosadno. Udala sam se, jer mi je tako došlo, ne znam, nisam znala ni da odgovorim... Ja sam se sa tom devojkom dopisivala i pre, ako je ona izbacila te poruke, jasno piše da sam odbijala da se viđam sa njom, da nikada ne bih prevarila Jovanu, ništa konkretno nije bilo. Kada je bilo potpisivanje ugovora za 7, osetila sam da će pući, ali sam pustila da pukne samo od sebe, to je puklo u novembru, kada su izašle prepiske. Ja sam se plašila tih poruka. Čim sam se vratila na muškarca, to je onda to!

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading