"POSETIĆE BOLNICU UMESTO POSLASTIČARNICE": Procurili detalji skandaloznog poziva, bivši zadrugar PRETI Asminu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Durdžić zaratio sa nekadašnjim rijaliti-učesnicima!

"POSETIĆE BOLNICU UMESTO POSLASTIČARNICE": Procurili detalji skandaloznog poziva, bivši zadrugar PRETI Asminu!

Foto: Shutterstock, youtube.com/Zadruga Official

Asmin Durdžić

Asmin Durdžić, nekadašnji partner Aneli Ahmić, nedavno je javno zaratio sa Sanjom Grujić i Markom Stefanovićem i to putem objava na društvenim mrežama. Stefanović se ovim povodom oglasio, te otkrio da mu se Durdžić javio.

- On se meni javio, navodno kao da pita što se on negde pominje i tako dalje - započeo je Marko, pa otkrio:

- Malo se zaj**bao, jer je udario na pogrešnu osobu. Odmah sam mu snimio glasovnu poruku i rekao mu da, ako mi se još jednom bude javio ili nešto prokomentarisao, kao što je komentarisao poslednji put, da će, umešto što posećuje stanove i poslastičarnice, posetiti bolnice ovde po Beogradu - dodao je Stefanović, pa zaključio:

- Posle toga je pokušao da spusti loptu, što mi je pokazalo kakav je on zapravo - istakao je Stefanović za "Pink.rs".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Stefanović javno zapretio Asminu

Inače, Asmina je razbesnelo gostovanje Sanje Grujić u jednoj emisiji, gde je udarila na Staniju Dobrojević i njega, a onda je ona dodatno udarila na njega kad je javno pozvala na njegovo hapšenje zbog pretnji Lepom Mići.

- Ma, 'alo Srbijo, šta je ovo, da nam neka uvozna roba ovako mafija po našoj državi i maltretira naše sugrađane!!! Zar nije dosta jedan Hajrizi ili će da ih bude još - bila je besna Sanja, te je označila i MUP Srbije. 

Bivša prostitutka, koja se već osmi put kači na mene i Staniju da bih je ja reklamirao, jer i vrapci na grani znaju da ne dam na Staniju! Sanja nije vrijedna mog komentara! Ona na ovaj način traži reakciju i medijsku pažnju! Ona stvar među nogama joj sad samo služi da kiseli kupus u njoj. Neće više da je j*** ni za lovu - izjavio je ranije Asmin za domaće medije.

Republika

Foto: Instagram.com

Sanja je ranije žestoko udarila na Asmina

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Haha

31.07.2024 11:24

Bednice glavati tvoja sestra i Stanija su prostitutke a ti cmarko Cmarko znas za onu "Ne laje kuca zbog sela nego sto se njoj laje" bas kao ti, ne lajes zbog tvoje lujke nego zbog svoji ciljeva Da je tebi stalo do nje nikad nebi komentarisao Aneli i njene kao ni ucesnike iz Elite i Zadruge posvetio bi se lujki uzivao uz nju i vratio duznicima dugove Za tebe i tvoju olupinu ofucanu babu seru su Marko i Sanja Svet izmislili Sanja ima vise pameti u nogama nego ti i strandja u glavi

Bravo Marko

31.07.2024 11:26

Vreme je da se stane na put pacovu Previse se umislio

Snezana

31.07.2024 14:27

Ovaj Marko je bas smesan lik. Sta je on mukica umislio? A tek ova njegova kalastura sto uoredjuje zivotne tragedije sa rijaliti budaletinama, to je strasno. Kakva je to glupaca bez mozga!

De bre

31.07.2024 23:43

@Snezana - Smiri hormone Marko i Sanja za cergana seribabu i njegovu plasticnu lujku su gosooda Cergar je taj kojeg se u porodici medjusobno svadjaju, matletiraju se medjusobno fizicki i psihicki, gde uvek policija prisutna Seribaba psiho navikao na eben zivot pa se kaci za one kojim nije dostojan ni straznicu poljubit Psiho narkosa nakazi treba zabranit ulazak u ex Yu