HITNO OGLAŠAVANJE IVANA MARINKOVIĆA, nakon što je podneta KRIVIČNA PRIJAVA! Poručio samo jedno!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar šokirao izjavom nakon optužbi Žane Đorđević!

HITNO OGLAŠAVANJE IVANA MARINKOVIĆA, nakon što je podneta KRIVIČNA PRIJAVA! Poručio samo jedno!

Foto: TV Pink/printscreen

Bivša učesnica "Elite 7" Žana Đorđević sinoć je u emisiji "Narod pita" otkrila da je podnela krivičnu prijavu zbog pretnji njenom detetu, a kako je navela, Ivan Marinković i Jelena Marinković su umešani u slučaj. O ovome je ranije u emisiji "Narod pita" govorio i Marko Đedović.

- Koristio je svaki način da me uvredi. Beskrupulozan je. Nema osećaj za sopstvenu decu, šta onda da se očekuje dalje? Podnela sam i krivičnu prijavu. Mom detetu se pretilo, ja imam dokaze za to. Saznala sam da Ivan i Jelena imaju veze s tim i ja neću ćutati - istakla je Žana sinoć.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Žana je sinoć otkrila da je podnela prijavu

Sada se oglasio i Ivan, koji nije želeo da komentariše Žanine navode.

- Nemam komentar za nju iz meni poznatih razloga - poručio je kratko Ivan za Pink.rs.

Republika

Foto: Amig show

Ivan se oglasio nakon Žaninih optužbi

Podsećanja radi, Žana je u emisiji govorila i o drugim učesnicima.

- Bojana je pokazala koliko je nezrela. Desilo joj se sve što je i zaslužila. Anđela govori kako se povukla, želi da izgladi odnos s roditeljima, a do juče joj je Bojana bila preča od svega. Ne zna se tu više ko pije, a ko plaća, ali bitno je da samo ima nekoliko nas koji apsolutno govorimo istinu.

Za druge me, doduše, i ne zanima, tako da je svejedno ko će gde. Rijaliti se završio, ja nemam šta da krijem, a jasno je da sam unutra bila čistog obraza, pa sam takva i sada napolju. Ljudi misle da sam agresivna u poslednje vreme, a ja samo ne dam na sebe. To je valjda normalno. Tek nemam pardona kada mi neko pomene dete. Znam kakva sam majka i tu niko ne može ništa da kaže, tako da je normalno da će reakcije na laži da mi budu prenaglašene u pojedinim trenucima, ali to sam samo ja - istakla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading