MAJA MARINKOVIĆ IDE NA REMONT ZADNJICE?! Starleta ima novu ideju, evo što sada planira da ide pod nož!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja se poverila drugarici, pa je rekla da bi volela zadnjicu još malo da podigne.

MAJA MARINKOVIĆ IDE NA REMONT ZADNJICE?! Starleta ima novu ideju, evo što sada planira da ide pod nož!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša učesnica rijalitija "Elita" Maja Marinković kaže da je sve bliža novom estetskom zahvatu, koji je najavljivala još dok je popularni rijaliti-program trajao. Naime, Maja je otkrila drugarici da će uskoro ponovo malo da koriguje zadnjicu s obzirom na to da opet ima neke zamisli.

- Maja se poverila drugarici, pa je rekla da bi volela zadnjicu još malo da podigne. Ona je zadovoljna rezultatom koji je dobila operacijom koju je ranije uradila, ali uvek može bolje! Ona je već pričala i s ocem Takijem, koji je, naravno, podržao njenu ideju da se još zategne, kao što je podržao i njene ranije radove - priča nam dobro upućen izvor blizak starleti.

Foto: Amig show

Maja Marinković

 

Podsećamo, Maja Marinković jedna je od rekorderki u broju plastičnih operacija na domaćoj javnoj sceni.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maja Marinković

 

Pričalo se da je navodno prve silikone u grudi stavila još dok je bila u srednjoj školi, a nedavno je išla na plastičnu operaciju uvećanja zadnjice, koja ju je koštala 5.000 evra. Između te dve intervncije obavila je još niz drugih i u potpunosti promenila fizički izgled. Na samom početku novogodišnjeg intervjua komentarisala je Staniju Dobrojević.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Stanija Dobrojević

 

Niko nije kao ona, a nas dve u paketu jače smo od cele kuće. Volim je zato što nije sujetna, pomaže mi nesebično savetima i uvek je tu za mene. Volimo se i nismo ljubomorne jedna na drugu - kaže Marinkovićeva o Staniji i otkriva na čemu zavidi drugarici:

Na guzi! Njena je prirodna, a moja veštačka, platila sam je 5.000 evra!

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading