BIVŠA UČESNICA "ELITE" ZAVRŠILA U ZATVORU! Drama u ustanovi u Hrvatskoj, pevačica napravila HAOS!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A pravila je planove za ulazak u novu sezonu rijalitija!

BIVŠA UČESNICA "ELITE" ZAVRŠILA U ZATVORU! Drama u ustanovi u Hrvatskoj, pevačica napravila HAOS!

Foto: shutterstock

Vivien Kurtović, bivša rijaliti takmičarka je postala poznata kroz učešće u popularnom rijalitiju "Elita". Vivien je izazvala je značajnu pažnju javnosti prilikom svog predstavljanja u ovom šou programu.

U svom prvom nastupu pred auditorijumom, Vivien je sebe predstavila na vrlo upečatljiv način, koristeći zanimljiva poređenja i tvrdnje o svojoj posebnosti i postignućima. Tako je istakla da se smatra "Kleopatrom", što je izazvalo veliku pometnju i pažnju među gledateljima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Vivien Kurtović

Pored toga, Vivien je navela da je već bila deo muzičkog takmičenja poznatog kao "Prvi bend Srbije" i da je profesionalna violinistkinja, što je dodalo na njenoj kompleksnoj javnoj slici. Takođe je istakla da je položila ispit iz Rimskog prava sa čistom desetkom, čime svesno ukazuje na svoj akademski uspeh i svestranost. Zanimljivo je da je Vivien objasnila da su njeno ime izabrali njeni roditelji na različite načine: njena mama ga je izabrala prema poznatoj glumici, dok je njen tata ime povezao sa strip junakom iz "Alana Forda".

Vivien je takođe napomenula da je kao kameleon, što znači da se lako prilagođava različitim okruženjima. U "Elitu" je ušla kao solo igračica, a sama ga je i napustila.

Trenutno se Vivien nalazi u Dubrovniku, gde uživa u odmoru i redovno obaveštava svoje fanove o svojim aktivnostima putem društvenih mreža. Ova komunikacija s pratiocima je deo njenog truda da održi popularnost i poveća svoje prisustvo na javnoj sceni.

Republika

Foto: Instagram.com/vivienofficiale

Vivien Kurtović

Jedna od njenih nedavnih objava izazvala je posebno interesovanje. Na fotografiji koju je objavila, Vivien je prikazana u zatvoru, u odelu robijašice.

Čitava javnost je ostala u šoku, iako se radi o modelu koji samo imitira pravi zatvor. Mnogi su odmah povezali ovu sliku sa temom rijalitija, s obzirom na to da je u rijalitiju u kome je učestvovala zatvor često korišćena kazna za učesnike. Ova objava je dodatno pojačala spekulacije o njenom potencijalnom povratku u svet rijalitija i njenoj strategiji za ponovno sticanje pažnje javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading