"NEKA KAŽE KOLIKO JE NOVCA UZELA"! Pukla bruka, Miona ISKORISTILA i Ša i Krofaka - TAKO TO RADE PRITAJENE SPONZORUŠE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašne optužbe!

"NEKA KAŽE KOLIKO JE NOVCA UZELA"! Pukla bruka, Miona ISKORISTILA i Ša i Krofaka - TAKO TO RADE PRITAJENE SPONZORUŠE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša rijaliti-takmičarka Miona Jovanović privukla je mnogo pažnje javnosti učešćem u rijalitiju "Elita". 

Podsećamo, Miona je ušla u pomenuti rijaliti kao devojka Stanislava Krofaka, ali je ubrzo zaboravila na njega i uletela u zagrljaj Nenada Aleksića Ša, s kojim je još u vezi.

Foto: printscreen/RTV Pink

Miona Jovanović

Mnogi su u njenim izborima partnera videli ličnu korist i dobit, te se vrlo često može čuti mišljenje da repera koristi da bi joj izgradio karijeru pevačice, koju Jovanovićeva toliko priželjkuje. Danka Grujić, bivša učesnica "Elite", dobila je pitanje na temu veze Mione i Ša, a njen komentar izazvao je totalnu pometnju na društvenim mrežama:

- Kakvo mišljenje imaš o Šabanu (Ša) i Zmioni (Mioni) - glasilo je pitanje na njenom profilu.

- Ne razmišljam o njima, upravnica logora željna medijske pažnje i karijere Tee Tairović i šizofreničar koji moli za ljubav. Šta da vam kažem - napisala je Danka i iznela mišljenje koje imaju i mnogi drugi.

Nakon što je Ša kupio novi stan, a potom i automobil, pojavile su se nove spekulacije.

Na Fejsbuk stanici koja se bavi popularnim rijalitijem posebno su istaknuta materijalna dobra njenih bivših momaka, te da ona samo u tome i uživa.

Foto: facebook.com/Zadruga - Pink.rs

Miona Jovanović

- Znači tako to rade pritajene sponzoruše - stoji u opisu fotografije.

- "Lažovka jedna! Neće ona ni kod Ša čiče ostati! Dok ne ostvari to što želi, što ne kaže koliko je novca uzela od dečka Stanislava za opremu pred ulazak u `Elitu`! Odvratni lažov", "Kod matorog Ša prolupalog, baš se usrećila", "Lopuža, svoje roditelje prodala radi jedne budaletine", "Nije vredna komentara, ko god da je u stanju roditelje prodati zarad čega", "Uopšte nije `pritajena` kad svi vidimo ko je i šta je... Znajući joj ponašanje - odvratnost je prvi osećaj kad je vidim" - nizali su se komentari na mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading