HAPSE IVANA MARINKOVIĆA! Žana podnela krivičnu prijavu: Pretio je mom detetu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša rijaliti učesnica uključila institucije u slučaj sa dojučerašnjim cimerom

HAPSE IVANA MARINKOVIĆA! Žana podnela krivičnu prijavu: Pretio je mom detetu!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ivan Marinković i Žana Đorđević imali su žestok okršaj posle finalne večeri "Elite 7" dok je trajao program uživo, a sad je jasno zbog čega je izbio opšti haos.

Foto: youtube.com/Alo

 

Naime, Žana Omnia je u emisiji "Narod pita" otkrila da je podnela krivičnu prijavu zbog pretnji njenom detetu, a kako je navela, Ivan Marinković i Jelena Marinković su umešani u slučaj.

Foto: youtube.com/AmiG Show

 

Dok se čeka dalji nastavak cele ove situacije, usled koje bi rijaliti-učesnik mogao da bude i priveden, Žana je objasnila detalje:

- Koristio je svaki način da me uvredi. Beskrupulozan je. Nema osećaj za sopstvenu decu, šta onda da se očekuje dalje? Podnela sam i krivičnu prijavu. Mom detetu se pretilo, ja imam dokaze za to. Saznala sam da Ivan i Jelena imaju veze s tim i ja neću ćutati, za dete oči vadim - istakla je ona, pa dodala:

- Za druge me, doduše, i ne zanima, tako da svejedno je ko će gde. Rijaliti se završio, ja nemam šta da krijem, a jasno je da sam unutra bila čistog obraza, pa sam takva i sada napolju. Ljudi misle da sam agresivna u poslednje vreme, a ja samo ne dam na sebe. To je, valjda, normalno. Tek nemam pardona kada mi neko pomene dete. Znam kakva sam majka i tu niko ne može ništa da kaže - rekla je ona, a odmah potom se oglasio prozvani Marinković.

- Nemam komentar za nju iz meni poznatih razloga - poručio je kratko Ivan za medije.
Podsećamo, Marko Đedović je progovorio o skandalu koji je doživela ćerka Žane Omnije, zbog čega je rijaliti-učesnica skočila na njega kao furija.
- Neka dva dečaka su napala njenu ćerku ispred škole, pominjući Ivana Marinkovića. Postoji zapisnik u instituciji. To se desilo one večeri kada je bila žurka. Žanu je zvala ćerka, uplakana, javila da su je ti dečaci napali i da su pominjali Ivana Marinkovića. Postojale su i razne prijave u školi dok je trajao rijaliti u vezi s pretnjama Žaninom detetu, kako sam saznao. To, uopšte, nisu stvari za šalu. Razmišljam koliko smem da kažem. Video sam, poslala mi je Žana, ali me je zamolila da ne šaljem nikome. Zato je Žana te večeri pobesnela. To su mnogo ružne stvari koje u našem društvu ne bi smele da se dešavaju - tvrdio je Marko.
 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading