SKANDALOZNO! Voditelj Elite otkrio kako je takmičarka DIVLJALA, saopštio STRAVIČNE DETALJE uživo u programu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Lazić napravila kolaps u jednom prestoničkom lokalu!

SKANDALOZNO! Voditelj Elite otkrio kako je takmičarka DIVLJALA, saopštio STRAVIČNE DETALJE uživo u programu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nedavno u emisiji ,,Narod pita" voditelj Darko Tanasijević proneo je informaciju, za koju nije tvrdio da je tačna, da je bivša drugarica Maje Marinković, starleta Slađa Lazić Poršelina divljala po jednom beogradskom lokalu. 

Naime, kako je ispričao, Slađa je podivljala, jer joj konobar u šampanjcu nije doneo jagodu. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Slađa Lazić

 

- Ja sam čuo da je Slađa napravila haos u jednom restoranu, jer joj konobar nije stavio u šampanjac jagodu - prokomentarisao je Darko, na šta se nadovezala Maja:

- Dobro, ja to ne volim, ne podržavam takvo ponašanje prema konobarima, taksistima.

Tim povodom se sada oglasila i Slađa, te je nastavila da provocira. Naime, na Instagram profilu je objavila snimak, a uz njega je imala jasnu poruu za Marinkovićevu i voditelja Darka:

Foto: ST/Nemanja Pančić

Slađa Lazić pre operacije

 

- Kako misliš nemaš jagode za šampanjac? Imamo zaleđene! Daj! Je l' moguće da si bahata zato što si tražila jagode? Izvini! - napisala je u opisu Slađa. 

Ovo je najverovatnije priprema za "Elitu 8", da! Iskreno, ja rijaliti volim, meni je rijaliti promenio život i ja se tamo jako lepo snalazim. Ove sezone sam ušla i superfinale, tako da što se mene tiče. ulazim ili u "Elitu" ili na "Farmu" - otkriva Poršelina za Republiku, te priznaje i u kom rijalitiju Željka Mitrovića bi se pre našla:

Znaš kako, ja bih, naravno, više volela da uđem u "Elitu", jer ja pripadam eliti! Ali, što se tiče "Farme", mislim da bih se lepo snašla na selu. Ja bih volela i da se u tome oprobam. Ja sam dete sa Zlatibora, želim da pokažem ljudima kako ja zapravo znam sve da radim, da se sve to snimi i da vidimo svi kako bih se ja tu snašla. Ništa mi ne bi palo teško od poslova, znam sve! Mene je pokojna baka sve naučila, i da muzem kravu, pravim sir, skupljam seno... Ljudi to ne znaju o meni, a ja sam zapravo sve to što su mislili da nisam kad sam ulazila u rijaliti. Znači, mogu da budem blindirana starleta dve godine, a mogu i da budem jedna normalna devojka koja može da živi na farmi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Cilka

31.07.2024 21:30

Kad se opanak podpapuci