MAJA PROGOVORILA O "AFERI BUJANOVAC": Oglasila se čim je isplivala silka u halterima, ovo je mnoge ZAČUDILO (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva tvrdi da u Bujanovcu nikada nije ni bila, a kamoli slikala se.

MAJA PROGOVORILA O "AFERI BUJANOVAC": Oglasila se čim je isplivala silka u halterima, ovo je mnoge ZAČUDILO (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Čim je isplivala navodna fotografija Maje Marinković, za koju se tvrdi da je nastala u Bujanovcu, oglasila se popularna starleta i demantovala navode da je ona na slici koja se brzinom svetlosti širi društvenim mrežama.

Marinkovićeva je za medije negirala navode da je ikada i bila u Bujanovcu, a kamoli se tamo slikala na barskoj stolici za šankom i to u halterima. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jasi_jasi_svi_smo_nasi2

 

Ona je zapretila onima koji, kako tvrdi, plasiraju takve laži o njoj.

- Vidim da se o meni pišu razne laži i neistine. Ja razumem da sam ja medijski jako zastupljena, ali laži ovakve ne mogu da tolerišem. Ja nikakve veze nemam sa Bujanovcem, niti sam ikada bila povezivana sa tim. To su laži! Jako je ružno da ljudi koji me mrze takve stvari izmišljaju, a svako ko to bude tvrdio biće tužen - rekla je Maja za Pink.rs, pa poručila:

- Hejteri koji mene mrze pokušavaju da me degradiraju na svaki mogući način, međutim neuspešno. Smešna priča je ovo što oni rade. Ljubomora i sujeta je bolest, bolje neka leče svoje komplekse, nego što izmišljaju laži o meni!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković tvrdi da nikada nije ni bila u Bujanovcu

Podsetimo, Maja Marinković bila je najglasnija u "Zadruzi" kada su pojedine učesnice prozivane i optuživane za povezanost sa Bujanovcem, gde su navodno išle zbog poslova sumnjivog morala.

Najviše napada pretpela je pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić, a kako je to Majina ljuta suparnica, nije ni čuda što se Marinkovićeva svaki put kačila da je dodatno spusti, kada se povedu takve teme za crnim stolom. Pri tom je uvek naglašavala, da ona jedina sme da govori takve stvari za druge, jer ona nema mrlje po tom pitanju.

Upravo zbog toga mnoge je i začudilo kada se pojavila fotografija iz Bujanovca na kojoj je devojkom za koju se tvrdi da je Marinkovićeva, što je ona sada oštro demantovala.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mima

01.08.2024 08:04

zasto ne demantuje navode o haosu u hotelu? Toliko o njenoj promeni i sazrevanju.