ŠOK PREOKRET, MATORI NEĆE BITI DOBRO! Sandra Rešić dobila OVU poruku od Đedovića, sve procurilo u javnost!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović objavio snimak koji je izazvao lavinu komentara.

ŠOK PREOKRET, MATORI NEĆE BITI DOBRO! Sandra Rešić dobila OVU poruku od Đedovića, sve procurilo u javnost!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivši takmičar rijalitija ,,Elita 7" Marko Đedović nedavno je progovorio o sukobu sa pevačicom i nekadašnjom prijateljicom Sandrom Rešić, koja ga je povredila, kada je dovela Mateu Car u njegov stan. 

Međutim, izgleda da su ti loši dani iz anjih, budući da je Marko izbacio snimak iz kupatila, kako puni kadu sa vodom, a u pozadini je ostavio Rešićkinu pesmu i označio je na snimku. Uz Sandrino ime stavio je i emotikone srca, pa su njegovi pratioci pomislili da su se Rešićeva i Đedović zvanično pomirili. 

Inače, nedavno u emisiji ,,Narod pita" kod voditeljke Ivane Šopić, Marko Đedović je progovorio šta ga je najviše povredilo i kakve je informacije sve saznao nakon što je napustio rijaliti ,,Elita". 

Meni je ta priča sada jasna. Što se tiče Sandre, ima krivicu što je dovela u moj stan Mateu, što je napisala moju adresu, ta devojka je manijak jedan klasičan, ne bi me iznenadilo da je ona pokojni verenik Milene Kačavenda - ispričao je Đedović, između ostalog, pa nastavio:

- Cela ta priča je karcinom odnosa, a žalimo se na Sandru Rešić... Cela ova priča je počela pre Matorine svadbe i tokom nje, mnoge stvari koje su pričane, nisam baš video to. Tu prepisku sam video između Anite i Matee. Ja pričam o onome što sam video... Gole slike nisam video, a toliko se pričalo. Tu priču je znala jedna od adminitratorki, ta Džuli Pandora je znala sve.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

01.08.2024 05:41

NA ŽALOST....ĐEDOVIĆ JE BIO MOJ FAVORIT...ALI NJEGOVO BRANJENJE NEKOG O JE ZLO...BE OPRAVDAVA LOŠEG...