MAJA DOVELA STANISLAVA U RED, NJEGOV PRIJATELJ POTVRDIO STRAVIČNE DETALJE: Krofak totalno neprepoznatljiv!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav otkačio sve prijatelje zbog Maje.

MAJA DOVELA STANISLAVA U RED, NJEGOV PRIJATELJ POTVRDIO STRAVIČNE DETALJE: Krofak totalno neprepoznatljiv!

Foto: Republika

Marko Janjušević Janjuš i Uroš Stanić sinoć su gostovali u emisiji "Narod pita", gde su komentarisali dešavanja iz "Elite", kao i nekadašnje cimere, a osvrnuli su se i na ljubavne parove, koji su veze nastavili i nakon rijalitija.

Naime, Janjuš je poželeo sreću bivšoj devojci Maji Marinković, koja se pomirila sa Stanislavom Krofakom, a on je potvrdio da nema nikakav kontakt s Panterom iako su bili u dobrim odnosima tokom rijalitija i dogovarali se da nastave komunikaciju i druženje.

Kao što smo ranije pisali, Stanislav je otpratio Janjuša s društvenih mreža, a mnogi su shvatili da iza svega stoji Maja s obzirom na to da ne želi da njen sadašnji dečko bude prijatelj s nekadašnjim izabranikom koji ju je povredio i svakodnevno zagorčavao život u "Eliti".

 

- Nemam pojma, ne pratim dešavanja drugih ljudi jer imam svoj život i gledam da ga živim sa ljudima koji su mi dragi. Nisam imao pojma da su zajedno. Ja im želim svu sreću, ne bih da se mešam u to - rekao je Janjuš kratko, pa se osvrnuo na druge parove.

- Janjuše, ne treba da budeš sam, ali ti nisu potrebne Maja i Aneli, nijedna nije normalna. Za Uroša ne znam šta bih rekla, mlad je, ali je bezobrazan strašno. Ne bih imala ništa lepo da kažem o njemu, on je drag i lep, ali vaspitanje je nula. Ša i Miona su susedne dve ulice kod mene, ne znam gde, rekla sam da ću da prošetam da ih vidim. Mioni bih isto rekla da beži... Ja ipak mislim da ona voli Stanislava i da će oni da budu zajedno. Mislim da se Stanislav baš zagrejao za Maju, a njoj je svejedno. Ona je videla da je on imućan. Ona, kad voli, ne da da se neko skloni - govorila je gledateljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading