ŠA NA TEŠKIM MUKAMA ZBOG BIVŠE! Vanja mu obećala da će PLAKATI zbog nje, najgore tek sledi!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Ignjatović bacila sve u rebus porukom na Instagramu.

ŠA NA TEŠKIM MUKAMA ZBOG BIVŠE! Vanja mu obećala da će PLAKATI zbog nje, najgore tek sledi!

Foto: Printskrin/RTV PINK, instagram

Bivši rijaliti učesnik "Elite 7" i reper Nenad Aleksić Ša ne prestaje da bude jedna od glavnih tema i nakon što je napustio imanje u Šimanovcima. Njegovi turbulentni odnosi obeležili su poslednju sezonu popularnog šou-programa, a drama je nastavila da ga prati i po izlasku. Naime, kako se sada još više prati svaki njegov korak, isti slučaj je i s njegovom donedavnom suprugom tiktokerkom Vanjom Ignjatović, koja takođe izaziva veliku pažnju na društvenim mrežama.

Tako je bilo i sada, kada se oglasila putem Instagram profila i podelila zanimljiv citat koji su mnogi povezali upravo s njenim bivšim suprugom:

- Ko rasplače dobru ženu, plakaće za njom kad-tad - podelila je Vanja putem Instagram profila.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Vanja Ignjatović

Naime, Vanja ne krije koliko ju je reper povredio i mnogo je puta javno plakala zbog njegovih postupaka, te nije isključeno da je ova poruka bila upućena baš njemu, koji trenutno uživa u romansi s Mionom Jovanović, zbog koje se i razveo od Vanje. Tiktokerka je isticala da smatra da će se i Miona isto provesti, kao i ona, s obzirom na to da je Ša veoma ljubomoran i posesivan, pa joj je mnoge stvari uskraćivao. 

Vanja je takođe izgubila Nenadovo dete, a reper je u rijalitiju izneo stravične optužbe na njen račun i izjavio da veruje da je Ignjatovićeva zapravo krišom abortirala bebu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading