MENSUR DRŽI ANELI U ŠACI, JANJUŠU DOSTAVIO SKANDALOZNE INFORMACIJE! Ahmićeva će propasti u zemlju od sramote!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš otkrio detalje razgovora sa Mensurom.

MENSUR DRŽI ANELI U ŠACI, JANJUŠU DOSTAVIO SKANDALOZNE INFORMACIJE! Ahmićeva će propasti u zemlju od sramote!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marko Janjušević Janjuš i Uroš Stanić sinoć su gostovali u emisiji "Narod pita", gde su komentarisali glavne teme i učesnike "Elite", a Janjuš se javno pokajao zbog turbulentne veze sa Aneli Ahmić i otkrio šta mu je prijatelj Mensur Ajdarpašić otkrio o njoj:

- Sa kim si ostao u kontaktu - pitala je voditeljka Ivana Šopić Janjuša.

- Sa Mensurom i Samirom - odgovorio je on, pa otkrio kako Ajdarpašić gleda na njegov odnos sa Aneli:

Republika

Foto: Printscreen/Pink TV

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

- Govorio je on meni da to neće biti dobro, ali meni niko ne može da upravlja glavom jer ja, nažalost, radim kako osećam. Niko mi nije rekao da sam ja u tom odnosu bio kriv, ja bih rekao da jeste, ali mi niko jednu reč nije rekao da sam uradio šta nije valjalo, osim što sam ušao u odnos s njom. Kajem se samo što sam ušao u odnos s njom - pričao je Janjuš.

Podsetimo, nakon turbulentnog perioda provedenog u rijalitiju "Elita 7" Marko Janjušević Janjuš se povukao iz javnosti i posvetio vreme ćerkici Kruni da bi nadomestili period koji su proveli odvojeno. Međutim, nedavni događaji ukazuju na to da se bivši košarkaš upustio u nove ljubavne avanture, ovoga puta s atraktivnom Slovenkom.

Naime, nakon što je okončao vezu s doskorašanjom cimerkom Aneli Ahmić Janjuš se našao u centru pažnje zbog navodne veze s privlačnom plavušom iz Slovenije koja je svojevremeno bila učesnica rijalitija "Parovi". Reč je o starleti Kseniji Kranjec, a spekulacije o njihovom odnosu su se pojavile nakon što su navodno viđeni zajedno tokom krstarenja Crnogorskim primorjem.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, printscreen

Ksenija Kranjec i Marko Janjušević Janjuš

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading