LOM NA SNIMANJU EMISIJE "NAROD PITA!" Učesnik "Elite" vikao na sav glas, voditeljka zanemela od šoka!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik "Elite" doživeo pomračenje zbog kritika.

LOM NA SNIMANJU EMISIJE "NAROD PITA!" Učesnik "Elite" vikao na sav glas, voditeljka zanemela od šoka!

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš sinoć se u emisiji "Narod pita" suočio s mišljenjem gledalaca, a zbog komentara jedne gledateljke doživeo je pomračenje i prekinuo emisiju. Iako se činilo da je potpuno miran i spreman da istrpi sve kritike, Janjuš je uleteo u crveno i započeo raspravu sa gledateljkom Marijom, koja mu je postavila pitanje zbog čega je sebi dozvolio kompletnu sramotu u rijalitiju:

- Šta se desilo, pa si sebi dozvolio da te ljudi ne gledaju istim očima - pitala je gledateljka Marija.

- Ma nosi se u pi*ku materinu. Da li možeš da mi se ne obraćaš - odbrusio je Janjuš.

- Ovim sad me je razočarao. Janjuš je bio neko koga smo svi gotivili, ali je postao ovakav klošar. Ti si lajsna, druže, i ozbiljno nisi dobro - rekla je gledateljka.

 

- Svaki put će tako da bude jer vi nemate dostojanstvo. Misliš meni da prodaješ mu*a za bubrege. Ti ćeš meni da kažeš šta sam ja postao - nastavio je Janjuš.

Kako je Janjuš odbio da odgovara na pitanja gledateljke, Marija je svoju pažnju preusmerila na Uroša Stanića, koji je gostovao zajedno s Janjušem i bio nešto bolje raspoložen za učestvovanje u programu i komunikaciju s publikom, koja je deset meseci pratila rijaliti.

- Uroše, dobro veče. Mi smo ušli u sukob kad si bio s Kačavendom i ja sam rekla da si glup. Htela sam da ti se izvinim što sam tako reagovala, tebe čovek ne može da pobedi u raspravi. Želela sam da te pozdravim i izvinim ti se - govorila je gledateljka.

- Nemam problem sa tim... Razumem vas, svako ima pravo na svoje mišljenje. Mi smo tu da istrpimo to i odgovorimo normalno - rekao je Uroš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading